Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez átlagos a koromban? LENT!

Ez átlagos a koromban? LENT!

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 172 cm magas, 13 centi a péniszem, a szőrt is gyakran vágom(nem borotválom), és már bőségesen szokott jönni sperma is.. A hónaljan is szőrösödik, és a szám felett is érzek némi pelyhedzést. Az osztálytársaim azt mondják, hogy korán érő típus vagyok mert nekik pl sokkal kissebb a farkuk. Ez komolyan rendes dolog vagy valami bajom lehet?
2011. nov. 12. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
TE egy normális,teljesen egészséges,korodnak megfelelöen érett fiú vagy!!!!
2011. nov. 12. 21:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:))
2011. nov. 13. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki,végre egy normális fejlettségű,magas,fejlett fiú.ők meg tök későn érők,13 évesen már egy normál fejlettségűnek elvileg te is az vagy valójában már férfiasodni kell,nőni magasságra legalább 165 cm-re,szőrősődni,hisz az már van hogy 12 évesen előfordul,a sperma az eltérő mert van akinek csak 14-15 évesen lesz,valakinek meg már 12 évesen is van kevéske.

Gondolom az oszálytársaid lehet alacsonyabbak is és talán még egyik-másik későn érő típus lehet nem is szőrős még,hanem csupaszka.Jól gondolom hogy alacsonyak sokan még hozzád képest?

Nézd egyébként ha nem vagy túl szőrős,akkor nem kell hogy leborotváld a szőrős,mert ebben a korban még növekszik a szőrzet és minden borotválástól,vágástól csak vastagodni és dúsabbá válni fog a szőr idővel.

Azért ne csupaszísd le a szőrőd a nemiszerved körül(ha túl sok,dús lenne,akkor vágd ollóval rövidre),az nem férfia dolog,csak most kezdték ezt a lányos irányvonalat követni a fiatalok,ami elég gáz is.Ha megnézel egy filmet ott is a férfiak szőrzettel rendelkeznek.

2011. nov. 13. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Rendes,teljesen normális dolog.Te normál fejlettségű vagy,te vagy a normál fejlettségű,ők meg a fejlettlenek,a későn érőbbek.Hát igen van ahol sok a fejlett,magas és kevés fejlettlen,alacsonyka van,de van ahol az egész osztály fejelttlen.

Tök átlagos fejlettségű vagy,csak magasságra vagy egy kicsit nagyobb,de csak pár cm-vel.Tök jó,hogy ilyen magas vagy,a csajoknak is a magas,fejlett csávók jönnek be:)

2011. nov. 13. 13:34
 5/7 A kérdező kommentje:
OKK! XDD Am az osztályunkban csak pár kisnövésű gyerek van. Ezek szerint irigykednek rám mert minden rosszat mopndanak rólam, hogy túl magas leszek, meg ki fogok tűnni közülük, de legalbb tudom, hogy ez normális!!:D
2011. nov. 13. 14:44
 6/7 anonim válasza:
Haha nekem is ilyenek az osztálytársaim 14 éves , 175 cm vagyok fél fejjel magasabb a többi fiú-nál és azt mondják leszek vagy 2,5 m magas meg ilyenek.
2012. aug. 29. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Örüljetek neki hogy ti magas,fejlett fiúk vagytok,hiddjétek el az meg nevetségesen néz ki amikor ott van egy 13-14 éves 160 cm vagy még akkor se fiú aztán csupasz mindene,mert olyan fejlettlen,nem tudnak mibe belekötni,azért cukkolnak titeket.Ha beszólógatnak akkor le kell hüvelyk matyizni őket,nem is tudom kitől hallottam már,de ez a jó szó rájuk.De a fiúk vagy akkorák lesznek mint az apjuk vagy kicsit magasabbak,szóval ki tudjátok következtetni mekkorák is lesztek.De sokkal jobban néz ki egy magas 183-190 cm férfi mint egy 170 cm-es,aki akkorka mint egy nő.
2012. szept. 10. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!