Lányok! Miért ekkora baj az manapság ha egy fiú "szép? "
Figyelt kérdés
Már csak azt veszem észtre,hogy még a lányok többsége is melegnek hisz!:(((Nem tehetek arról,hogy nem erős az arcszőrzetem,szabályosak az arcvonásaim és a szemöldököm ívelése,valamint a szám is pirosabb az átlagnál..(ezt csak azét részleteztem,hogy tudjátok mire gondolok)Komolyan mondom,már alig van önbizalmam mert mindenki ezzel a "szép vagy fiúnak" baromsággal jön elő... és tudom,hogy egy pasinak sármosnak kell lenni és nem szépnek,de ezt nem én határozom meg...egy 24 éves srác!!2013. jan. 2. 13:54
11/16 anonim válasza:
Én kifejezetten a szép arcú fiúkat szeretem!;)
12/16 A kérdező kommentje:
:)) Bárcsak többen így gondolkodnának!!
2013. jan. 2. 18:18
13/16 laci911 válasza:
Nos az a helyzet ,hogy én is hasonló helyzetben vagyok csak nálam a burnyákok be is próbálkoznak alig tudom le terelni...még ki Gyurta sem vonzották egyetlen szép nőt sem....105kg voltam 85kg szálkás az most 65 kg vagyok megjelenések az nagyon jó de nemtalálok olyan nőt aki ezeket keresnén bezzeg tengeren túlon ....itt mi a hiba?
14/16 A kérdező kommentje:
Haver,én teljes mértékben megértelek!!:))Tettem is egy próbát..regisztráltam a Badoo oldalra majd lakhelynek az Egyesült Államokat adtam meg...megdöbbentő eredményre jutottam:D fél óra leforgása alatt 5 csaj is üzent,hogy szeretne megismerni:))Nálunk nagyon begyepesedett felfogásúak az emberek és ha már valaki kicsit kilóg a sorból mindjárt más szemmel néznek rá...
2013. jan. 2. 22:32
15/16 anonim válasza:
A férfiak nem szépek, maximum helyesek!
Ha egy fiú szép, ott már gondok vannak!
16/16 A kérdező kommentje:
Na az efféle buta hozzászólásokat mellőzétek..köszönöm!! :)
2013. jan. 3. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!