Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, szerintetek szép manapsá...

Fiúk, szerintetek szép manapság egy lányon a magassarkú?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék, több korosztály véleményére is, mivel eddig bármelyik fiú ismerősömnek felvetettem azt a dolgot, hogy szeretnék most már egy magassarkút is venni ( 16 éves vagyok, nem olyan brutálisra gondoltam, hanem csak szolidabbra..meg nem is tűsarkúra) egyből mindenki azt mondta, hogy nem szereti a magassarkús p*csákat, természetellenesé teszi a lányt és hogy manapság a fiúk többségének azok a lányok jönnek be, akik deszkás cipőt hordanak vagy tornacipőt ( ezt igazából én is észrevettem).. szerintetek ez tényleg így van, vagy csak pont ilyen kategóriás fiúkat ismerek?:D
2010. aug. 20. 23:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak pont ilyen fiúkat ismersz.Majd,ha nagyobb leszel,akkor meglátod,hogy az tettszik a férfiaknak,aki nőiesen öltözködik.Persze vannak kivételek,de most a nagy átlagra gondoltam.
2010. aug. 20. 23:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
tinik még
2010. aug. 20. 23:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
15 éves vagyok, szeretem a magassarkút, táncolok, ezt a fajta cipőt szoktam meg. mikor elmegyük valahova, tényleg a 18-20 év körüliek jönnek oda hozzám (aminek kifejezetten örülök :D)
2010. aug. 21. 00:02
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Annál nincs szebb, mint egy magassarkú cipő egy JÓ LÁBÚ nőn!

(35 f)

2010. aug. 21. 00:05
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Dedós fiúknak tornacipő, meg balettcipő tetszik. A PASIKnak tűsarkú:))).Minél magasabb annál jobb, persze nem tank arankán:)
2010. aug. 21. 00:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az idősebb, kialakultabb ízlésű fiúknak tetszik a magassarkú, de nem mondanám kizárólagosnak, ahogy az utolsó teszi...
2010. aug. 21. 07:25
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

kedves 0:06 os miért? egy lapos talpú cipőben nem is lehet vki szexi??? csak ha magassarkúban csámpázik? aki így gondolkodik ..na, te nem vagy igazi pasi.

én is szoktam magas sarkút felvenni de csak alkalomkor,és attól még nem érzem magam kisebb rendűnek h nem állandóan magas sarkúban tipegek...

2010. aug. 21. 09:23
 8/12 anonim ***** válasza:
* 0:16 -os
2010. aug. 21. 09:24
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Igen nekem nagyon tetszik, DE ehhez szükséged van 2 szép lábra is, ugyanis eléggé visszataszító, ha a lábad csúnya, de kiteszed.
2010. aug. 21. 12:22
 10/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :]

hát én azt hiszem kitehetném, az alakomra még sosem érkezett panasz :) de majd meglátjuk..:D

2010. aug. 21. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!