Fiúk, szerintetek szép manapság egy lányon a magassarkú?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék, több korosztály véleményére is, mivel eddig bármelyik fiú ismerősömnek felvetettem azt a dolgot, hogy szeretnék most már egy magassarkút is venni ( 16 éves vagyok, nem olyan brutálisra gondoltam, hanem csak szolidabbra..meg nem is tűsarkúra) egyből mindenki azt mondta, hogy nem szereti a magassarkús p*csákat, természetellenesé teszi a lányt és hogy manapság a fiúk többségének azok a lányok jönnek be, akik deszkás cipőt hordanak vagy tornacipőt ( ezt igazából én is észrevettem).. szerintetek ez tényleg így van, vagy csak pont ilyen kategóriás fiúkat ismerek?:D2010. aug. 20. 23:39
11/12 anonim válasza:
Oké hogy nem magassarkú de akkor is :torna + deszkás cipő?
12/12 A kérdező kommentje:
igen hát én is csodálkoztam:D mi lányok is lassan elfiúsodunk :D
2010. aug. 22. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!