Lányok! Miért ekkora baj az manapság ha egy fiú "szép? "
Figyelt kérdés
Már csak azt veszem észtre,hogy még a lányok többsége is melegnek hisz!:(((Nem tehetek arról,hogy nem erős az arcszőrzetem,szabályosak az arcvonásaim és a szemöldököm ívelése,valamint a szám is pirosabb az átlagnál..(ezt csak azét részleteztem,hogy tudjátok mire gondolok)Komolyan mondom,már alig van önbizalmam mert mindenki ezzel a "szép vagy fiúnak" baromsággal jön elő... és tudom,hogy egy pasinak sármosnak kell lenni és nem szépnek,de ezt nem én határozom meg...egy 24 éves srác!!2013. jan. 2. 13:54
1/16 anonim válasza:
Ha egy pasi meleg azt nem csak a kinézetéből lehet megállapítani, viselkedése, járása és öltözködése is sok mindent elárul. Próbáld ezekkel kompenzálni.
2/16 anonim válasza:
A pasik akkor érzik magukat kicsit bizonytalanul, ha a nő izmosabb náluk, a lányok akkor, ha a pasi úgymond "szebb" náluk. Szerintem ez irtó nagy ökörség. Én azt vallom, hogy nem gáz, szép fiúnak lenni. Viszont elhiszem, hogy nehéz helyzetben vagy emiatt, mert gondolom, kicsit zavar, hogy minden lány melegnek néz. Szerintem ezt a "hibádat" próbáld erősségeddé kovácsolni úgy, hogy nem foglalkozol vele, és a magabiztosságod majd levetkőzi ezt a fajta szemléletet körülötted :) Hajrá!
21L
3/16 anonim válasza:
Részemről nem baj. Nem az alapján ítélek meg valakit, ahogy kinéz. Arról meg nem tehetsz, ha ilyenek az arci adottságaid.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!:))Nem vagyok vékony testalkatú és elég magas is vagyok,180 cm felett!De mégis nehéz önbizalmat sugallni a másik nem irányába ha már eleve fóbiám van az előítéletektől...!!
2013. jan. 2. 14:24
5/16 anonim válasza:
Egy fiú nem lehet "szép" , attól még hogy kicsit lányosabb vagy ugyanolyan férfi vagy , és erről nem te tehetsz hanem a géneid .
6/16 anonim válasza:
Akkor baj ha szép egy fiú amikor nincs kisugárzása és esze. Legyen férfias, ha kisfiús arcod van öltözz férfiasan. pl. engem baromira idegesít ha egy fiú tükörben feszítve fényképezkedik. A többi ökörséggel ne foglalkozz.
7/16 A kérdező kommentje:
Ezt az un. "szép" jelzőt általában lányok szokták ráaggatni..(már amelyik).Miben nyilvánul meg számotokra a férfias öltözködés?... (minden apró részletet belevéve):))
2013. jan. 2. 17:30
8/16 A kérdező kommentje:
(rám)
2013. jan. 2. 17:31
9/16 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy sokan cserélnének veled!
10/16 A kérdező kommentje:
utolsó hozzászóló: ez jól esett,habár már lassan nagyobb önbizalom hiányban szenvedek,mint átlagon aluli srác..!!
2013. jan. 2. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!