16 vagyok és nagyon pöttöm a cicim, mitől lehet?
azt h kicsi ne úgy kepzeljétek el hogy legalább 75/A-s, hanem úgy hogy szó szerint nincs. ez úgy különösebben nem érdekel, csak mégis zavar 2 alkalommal: nyáron a strandszezonban, ès vásárláskor.
a strandot gondolom nem kell részletezni xd
vásárláskor anyukám mindig megkérdezi h nem e akarok melltartot hordani, csak azon nem gondolkozik hogy mégis mi a jóeget tennék bele?! kitömni biztos nem fogom hogy örüljön a sok pörvörz ..
már próbáltam hogy hízok, de természetesen minden a hasamra ment :'3..most 173 centi ès (újra) 50 kiló vagyok. na mindegy talán legegyszerűbb ha beletörődök.. vagy nemtom.. szerintetek?
16/l
Bár olyan könnyű lenne cserélni:D.
Kivizsgálás lehet nem árt, ha még nem voltál.
:)
nem aggódok ès ismétlem nem kicsi hanem nincs :PPP de azért aranyosak vagytok :3
tisztában vagyok vele h kényelmesebb, mert hát most minek előre is még annyi súly mint egy suli táska?:D nekem nem kellenek "kannák". fiúk meg főleg nem xd így is átvernek nem még ha bombázó alakom lenne :))
Tetszik a hozzáállásod. Nem sírsz meg sajnáltatod magad, hanem elfogadod, hogy ez van.
Ha a való életben is így gondolkodsz, semmi hátrányod nem fog ebből származni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!