Réksp kérdése:
Növekszik a cicim {Mellem}. Adjatok tanácsokat létszi mivel jár? Stb.
Figyelt kérdés
10 éves vagyok .Már az osztálytársaimnak mindnek már elkezdett nőni egynek aki 11 már elég nagy !!CSúfoltak is, de most végre eljött .Már negyedik végén észrevettem egy csomót a bal cicimben ,növögetett semmi fájdalom de látszott valami tegnap elkezdett fájni és észrevettem,hogy nagyobb a csomó és a jobb cicimben is egy picit, nagyon fáj és már picit nagyobb is!Nyomásra fáj de néha elkezd fájni magától is ! Nem késő ez?Meddig növekszik majd ?{év,hónap}És arról is irhattok nektek milyen volt!És bármi dolgot vele kapcsolatosan kérlek ne kezdjetek el vitatkozni velem hanem a kérdésre válaszoljatok,előre is köszönöm2011. aug. 5. 20:29
1/20 anonim válasza:
:)
Nyugi.
Még bő tíz évig nőhet, sőt terhesség, szoptatás, fogamzásgátló szedése, fogyás-hízás is változtathat a méretén.
16-17 évesen már kb. elmondható, hogy csaknem elnyerte a végleges méretét, ha akkor kicsi, belőled már nem lesz tejcsárda.
Kb. akkorára számíts mint a nőrokonaid, tehát anyád, nagyanyád, lánytestvérek, stb.
Az egyetlen, amit tenni kell, hogy használj tápláló krémeket, így kevésbé fog megrepedezni a bőr, ha bekövetkezik egy-egy hirtelen növekedési ugrás, ennek hála később is szebb lesz a tartása.
Mást egyelőre teljesen felesleges vele kezdeni. :)
2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,hát a családba mindenkinek átlagos se kicsi se nagy csak a keresztanyukámnak HATALMAS!!
2011. aug. 5. 20:55
3/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő, az is lehet, hogy csak 13-14-15 éves korodban fog jobban növekedni, akkor sem késő. Azt senki sem tudja megmondani, hogy mekkora lesz.
4/20 A kérdező kommentje:
köszi
2011. aug. 5. 21:10
5/20 anonim válasza:
10 évesen csúfoltak, mert még nem nő???? 14 vagyok, és nem nő. Jesszus! MI lett a világból? Régebben csak 15 évesen kezdett nőni. MIi lesz? 10 év múlva már 7 évesen ciki lesz, ha valkinek nem lesz melle?
6/20 anonim válasza:
Nekem is 10-11 éves koromban kezdett el nőni. Amikor nekem megjelent ilyen csomó, nagyon meg voltam ijedve, mert nem tudtam mi az ott. Aztán persze anyum felvilágosított (: Még most is tök kicsinek érzem a melleim, de még úgy is fognak nőni. 14/L
7/20 anonim válasza:
ne aggódj... :D amúgy csak úgy mondom de a keresztanyád nem a rokonod (: legalábbis vér szerint nem :)
8/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és igen csúfoltak mert már mindenkinek nőtt és ezt a nvet adták nekem kisláány
2011. aug. 6. 07:54
9/20 anonim válasza:
MIért, 10 évesen már nagylánynak kell lenni?
10/20 A kérdező kommentje:
ŐK HÍVTAK ÍGY kisláány nekem nincs ez ellen semmi bajom csak magukat nagylányoknak hívták
2011. aug. 6. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!