Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Növekszik a cicim {Mellem}....

Réksp kérdése:

Növekszik a cicim {Mellem}. Adjatok tanácsokat létszi mivel jár? Stb.

Figyelt kérdés
10 éves vagyok .Már az osztálytársaimnak mindnek már elkezdett nőni egynek aki 11 már elég nagy !!CSúfoltak is, de most végre eljött .Már negyedik végén észrevettem egy csomót a bal cicimben ,növögetett semmi fájdalom de látszott valami tegnap elkezdett fájni és észrevettem,hogy nagyobb a csomó és a jobb cicimben is egy picit, nagyon fáj és már picit nagyobb is!Nyomásra fáj de néha elkezd fájni magától is ! Nem késő ez?Meddig növekszik majd ?{év,hónap}És arról is irhattok nektek milyen volt!És bármi dolgot vele kapcsolatosan kérlek ne kezdjetek el vitatkozni velem hanem a kérdésre válaszoljatok,előre is köszönöm
2011. aug. 5. 20:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Engem 14 évesen nem érdekel, sőt örülök, ha még kislánynak hívnak.
2011. aug. 7. 12:56
 12/20 A kérdező kommentje:
én nem akarom h nagylánynak hívjanak csak magukat meg nagylányoknak hívták engem meg kisláánynak azért elég ciki volt ........LÉTSZ a kérdésre válaszoljatok köce
2011. aug. 7. 16:24
 13/20 anonim ***** válasza:

Kb 21éves korodig nő a melled.Én 9éves voltam amikor elkezdett nőni de nem éreztem semmit.Aztán 5.ben meg már kicsit fájt is de elviselhetően.

Fájni fog neked is kicsit.Aki csúfol annak meg mond meg hogy nem tehetsz arról hogy neked nem nő mert nem te irányítod.

2011. aug. 8. 18:50
 14/20 anonim ***** válasza:
hű. 17 vagyok és azért még nőnie kell:DDD nyugi, elméletileg (bár ez egyén függő) 20-21 éves korodig nőhet a melled.
2011. aug. 8. 19:14
 15/20 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy:D ne aggódj, ez attól függ, hogy milyen géneket örököltél. Ne törődj vele, ha az osztálytársaidnak nagyobb, lehet hogy neked csak később kezd el nőni, és a végén neked lesz majd nagyobb:) Egyébként a kicsi és a nagy melleknek is megvannak az előnyei és a hátrányai:D
2011. aug. 8. 19:29
 16/20 anonim ***** válasza:

15 éves vagyok, én sem vagyok még nagylány, de azért ezt elmondom.

nekem úgy volt, hogy kb. 12-3 évesen kezdett el nőni, először nekem is csomó volt benne, és ugyanúgy fájt is.. sőt, olyan is volt, hogy a mellbimbóim nem voltak egyformák, meg kell mondjam nagyon csúnyán néztek ki.. de azóta a fájdalom már elmúlt, és már sokkal szebbek. nem vagyok szakértő, csak tapasztalataim alapján szerintem teljesen normális, hogy fáj, csomós, mert nekem is fájt, de idővel elmúlt.

2011. aug. 8. 19:59
 17/20 anonim ***** válasza:

nőjenek csak :D az kell nekem és a többi férfi egyednek :D

csöcsörészgetnni :p

bocs hogy belepofázok :P

2011. aug. 8. 23:03
 18/20 A kérdező kommentje:
xd?
2011. aug. 9. 09:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia:)

Nekem van egy osztalytarsam(17 eves), aki eleg fejletlen, sot masodik uncsim es egyaltalan semmi melle nincsen, max 2 ujjnyi, de azert melltartot hord, amit termeszetesen, ha hord 'felhuzza a nyakaig'...ami mar eleg gusztustalan.

Szoval ne aggodjal:) ha mar 10 eves korodban no, akkor szep, fejlett kiscsajszi leszel, meglatod;).

2011. aug. 9. 17:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Kösziii <3
2011. aug. 9. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!