Növekszik a cicim {Mellem}. Adjatok tanácsokat létszi mivel jár? Stb.
Kb 21éves korodig nő a melled.Én 9éves voltam amikor elkezdett nőni de nem éreztem semmit.Aztán 5.ben meg már kicsit fájt is de elviselhetően.
Fájni fog neked is kicsit.Aki csúfol annak meg mond meg hogy nem tehetsz arról hogy neked nem nő mert nem te irányítod.
15 éves vagyok, én sem vagyok még nagylány, de azért ezt elmondom.
nekem úgy volt, hogy kb. 12-3 évesen kezdett el nőni, először nekem is csomó volt benne, és ugyanúgy fájt is.. sőt, olyan is volt, hogy a mellbimbóim nem voltak egyformák, meg kell mondjam nagyon csúnyán néztek ki.. de azóta a fájdalom már elmúlt, és már sokkal szebbek. nem vagyok szakértő, csak tapasztalataim alapján szerintem teljesen normális, hogy fáj, csomós, mert nekem is fájt, de idővel elmúlt.
nőjenek csak :D az kell nekem és a többi férfi egyednek :D
csöcsörészgetnni :p
bocs hogy belepofázok :P
Szia:)
Nekem van egy osztalytarsam(17 eves), aki eleg fejletlen, sot masodik uncsim es egyaltalan semmi melle nincsen, max 2 ujjnyi, de azert melltartot hord, amit termeszetesen, ha hord 'felhuzza a nyakaig'...ami mar eleg gusztustalan.
Szoval ne aggodjal:) ha mar 10 eves korodban no, akkor szep, fejlett kiscsajszi leszel, meglatod;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!