Mit tegyek? Tanácsokat írjatok légyszi
13 és fél éves vagyok
A mellem nagyon kicsi
Az ostálytársaknak már sokkal nagyobb, meg az 1 évvel kissebbeknek is már nagyobb mint az enyém
Eleve nem vagyok 'DUCI' elég vékonyka vagyok, de ez sokat számít?
Hogyan tudnám egy kicsit növelni, vagy hogy hamarabb nőjjön ? :S
Semmitől sem fog hamarabb nőni, semmit ne csinálj vele! :)
Van abban valami, hogy a testesebb csajoknak nagyobb, és talán hamarabb is nő a cicijük.
Bár tudom, ez most 13 és fél évesen nem nagyon vigasztal, de lehet, hogy nekik hamar lesz nagy, és hamarabb is megereszkedik. Addig neked még mindig szép kis cicid lesz. :)
És ne felejtsd, ha mindig ez zavar, látni is fogják rajtad! Még a fiúk is.
Ha pedig meg vagy elégedve magaddal, akkor csak azt mondják, ez egy jó csaj!!
Nem a cici a csaj, hanem Te vagy a csaj cicivel!
34/L
Csak ugyanezeket tudom elmondani és még annyit, hogy a "koromat ismerve" sokan arra utaznak, hogy legyen jónagy melle és biztos olyankurv@jócsajis.. hátnem :'D
Sablonosan hangzik, de magadért szeressenek és ne a melleidért..
Nekem sincs túl nagy, mégis hozzászoktammár és ígyis akad egypár "jelentkező"(:
16/L
én is egyetértek az előzőekkel. Nekem is kicsi (15 éves lány vagyok) de én is megszoktam és probálok ugy öltözködni h olyan átlagos méretűnek tűnjön :D
Am meg fofd fel pozitívan: pl h sokkal kényelmesebben tudsz sportolni és nem is fog majd annyira megereszkedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!