Gáz, hogy nekem nincs olyan nagy cicim?
Nem tudom használtad-e az oldal keresőjét, de amire visszaemlékszem legalább 10 leányzót megnyugtattunk idén, hogy teljesen rendben van ha kis mellei vannak valakinek, sőt, vannak akiket kifejezetten az vonz.
Úgyhogy ne legyen ettől komplexusod, nem gáz.
Sose volt nagy mellem, de ahány férfihoz eddig közöm volt, mindegyik megjegyezte, hogy szép :)
Én teljesen meg vagyok velük elégedve, mert lehet, hogy méretre nem olyan nagyok, viszont a formájuk teljesen rendben van :)
Az csak egy virtuális valami, nyomatják, hogy ez kell nekünk. Nem ez fogja eldönteni, hogy kell-e egy lány, vagy sem. Csomó lányt tudok, aki tetszik nekem, holott alig van melle. Ez teljesen MELLékes. :)
22/F
Kedves 8-as, akik ide írtak nem a párod, nem a barátnőd párja. csak hogy felfogd, én nem csorgatom a nyálam a nagy mellekre. NEM kell. Pont, és többen vagyunk ilyenek mint gondolod. Ha csak azt hiszed, hogy vigasztalásból mondjuk sokan akkor maradj te a kis komplexusoddal és keseregj, ezért nem lesz normális önértékelésed és kapcsolatod soha. Tisztelettel, szép napot. S nem egy tizenéves, vagy huszonáves kis fiúcska írta ezt, harmincas vagyok, és járt a kezem között megcsináltatott is, de akkor is inkább a kicsi.
(Példaként felhozhatom Kiss Ramónát, akit valószínű, hogy a tévében láttál, jó példa, tökéletes volt ahogy volt, most meg ő is csak egy hp, mert beállt a múanyagozott szőkék táborába...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!