Gáz, hogy nekem nincs olyan nagy cicim?
Habár egy tizessel fiatalabb vagyok (26) ceruzaelemér kollégánál, de az biztos hogy a "műanyagos" vagy "megcsináltatott" cici a legkevésbé jó. Nekem is valahogy furcsa volt megérinteni, megfogni.
Sokkal inkább "bejövős" a kicsi vagy átlagos (arányos) méretű mell.
Nem gáz szerintem. Ekkora nőtt, aztán kész.
Nekem is kicsi a cicim, sokáig én se szerettem, de egy push up melltartó csodákra képes.
Viszont isteni a seggem... :D
175 cm és 50 kg vagyok. Sosem koplaltam, imádok enni.
28/n
Nekem is ezzel van problémám.:/
2gyereket szültem nemrég,hát mondanom sem kell h az a szép kicsi is ami volt az most már a múlté.:(
A férjem mondja h neki megfelel...stb,de ez duma.Vígasz.
Tudom h tettszene neki ha nagyobb lenne,és én is gondolkodom a mellműtéten főleg h egy toppból már semmim sem látszik.:((
"De mondjuk ezt nem tudom felfogni hogyan? Hogy tud egy férfit a kicsi mell vonzani? :D"
Nos könnyen. Pl én imádom a hatalmas melleket. De akárhányszor álmodtam arról, hogy megtaláltam életem szerelmét, mindegyik lánynak jó, ha A kosaras melle volt. Nekem is tele van a gépem nagy mellű nők képeivel videóival, mégis úgy néz ki tudat alatt el tudom fogadni, hogy nem mindenkinek lehet nagy melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!