Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a nőiesség titka?

Mi a nőiesség titka?

Figyelt kérdés

2012. dec. 26. 21:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2012. dec. 26. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Tisztaság, gyengédség, törődés, önfeláldozás, megértés, egy igazi nő képes hangulatot teremteni otthonában, nem védtelen, a mai világban, meg kell tudnia magát védeni, akár szóbelileg, akár fizikálisan.
2012. dec. 26. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Az előző sok jót írt. Itt az én listám. Szerintem aki nőies az: ápolt, gondoskodó és magáról is tud gondoskodni, határozott, de ugyanakkor kedves is, intelligens, odafigyel másokra, az érzéseikre, igyekszik nem megbántani másokat, de őszinte, magabiztos, mivel tisztában van a saját értékeivel és hibáival, harmóniában él önmagával.
2012. dec. 26. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
2012. dec. 27. 06:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az, amit az első két válaszoló írt, nem hogy nő, ember nincs a Földön, aki ennyi jó tulajdonsággal bírna: szép is, okos is, erős is, magabiztos..Egyszerűen az a nőiesség titka, hogy valaki át tudja érezni a nőiességét és ezt nem lehet kenceficékkel meg bájolgással elérni, ez belülről fakad.
2012. dec. 27. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyénenként más.Mindenkiben van olyan jó tulajdonság ami vele született és az mindig állandó. Sajnos a nőiesség kihalóban van!
2013. febr. 26. 07:31
 7/7 anonim ***** válasza:
2012-12-27 21:03 Nem szépet írtam, hanem ápoltat és nem okosat, hanem intelligenset. Van különbség, ne tudd meg mennyi. És már hogy ne lenne ilyen ember? Ismerek én nem is egyet. Nyilván nekik is vannak rossz napjaik és ők sem tökéletesek. Ezeket a "jó tulajdonságokat" nem olyan nehéz birtokolni, ha az ember ad magára. (Külsőleg és belsőleg egyaránt.)
2013. febr. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!