Férfiak/ fiúk! Szerintetek azok a nők akiknek nagyobb, teltebb a hátsójuk, nőisebbek?
155 cm vagyok, jelenleg 48 kg. Ez pont jó, nincs rajtam felesleg, de gömbölyödök.
Egyszer stressz miatt 42 kg-ra lefogytam, a bordáim kiálltak. A férjem szinte tömött, hogy hízzak vissza, mert rossz rámnézni és úgy kevésbé tetszett neki az alkatom.
Amikor 50 kg voltam, neki az volt az ideál, de azt már én találtam soknak (mivel alacsony vagyok, 1-2 kg is nagyon látványos rajtam)
Nem sokat befolyásol, hiszen nőiesség szempontjából sokkal fontosabb a kisugárzás, a viselkedés, a beszéd. Egy nagyfenekű lány is lehet trampli, fiús, meg egy kis gizda is lehet nőies, szexi.
Az emberek annyira a külsejükbe kapaszkodnak, és rögtön azt gondolják, hogy a párkapcsolati pangást a csúnyaságuknak köszönhetik, holott pont nem az ember külsején múlik elsősorban, hogy szexi/nőcis-e.
"akiknek nagyobb, teltebb a hátsójuk, nőiesebbek?"
Ezzel azok a nők áltatják magukat, akiknek nagy a se..ük!!
A valóságban ez szerencsére nem így van.
Ha nincsen személyes kisugárzása a hölgynek, akkor mehet a "bármekkora hátsójával" zabot hegyezni...
Én nem vettem észre, hogy a férfiak buknának az erősebb alkatra. Inkább még sokszor ledöbbentem, hogy milyen normális alkatú nőket ledagadtoztak. Ezen csak lestem, mert ha rám mondják, Isten neki, igazuk van, de olyan csajra, aki nem kövér, csak épp nem is állnak ki a bordái.
Nem tudom, melyik kövér nő szereti azt hangoztatni, hogy rájuk buknak a férfiak, én nem mondom ezt. Párom ritka kivétel ez alól, de ő sem azért szeret, mert eleve a kövérekre bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!