Nem elég nőies a kisugárzásom?
Figyelt kérdés
Külsőm oké, elvileg szép is vagyok, de a kisugárzásom nagyon nem nőies, ha az akarok lenni, általában ribis leszek inkább.. van aki érzett már így, és aztán sikerült neki kihoznia magából a nőt? Köszi előre is!
19/L
2012. júl. 8. 17:51
1/3 anonim válasza:
Ezt az egészet magadban kell eldöntened. Érezd magad nőnek! De a "nőség" nem azt jelenti ,h dobd ki a cicit, rázd a popsit meg az ehhez hasonló. [link] : szerintem ez nagyon jó.:)
2/3 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó, köszi, írok privátot.
2012. júl. 8. 18:19
3/3 anonim válasza:
Én elolvastam ezt a cikket, és jó néhány részével egyszerűen nem lehet egyet érteni. Ez is csak bizonyítja, hogy a nőnek mindig toppon kell lenni és nem élhet valódi szabad életet. Érdekes, olyan cikkel meg kiírással ezen az oldalon még nem találkoztam: hogyan legyek igazi férfi? Az k*rvára nem izgat senkit....
(Bocs ha valakit evvel sértek, de ez egy kicsit felb*szta az agyamat, már ne haragudjatok. Ha a sminken, a ruhákon alapul az egész, meg hogy mennyire tudsz jól sz*pni, akkor inkább nem kérek a nőiességből.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!