Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen csúnya?

Miért vagyok ilyen csúnya?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal. Már kezd beteges lenni, mindenki 1000x szebb nálam, egyszerűen nem tudok így élni :/
2012. dec. 23. 16:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mert ilyennek teremtett az Isten...nem lehet mindenki topp modell ...fogadd el magad olyannak amilyen vagy...vagy plasztika
2012. dec. 23. 16:15
 2/11 A kérdező kommentje:
könnyű azt mondani. :/
2012. dec. 23. 16:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindenki szép a maga módján! Amúgy sem a külső számít hanem ami belül van:) Amúgy kérnék egy képet privátba ha nem baj:) Debreceni vagyok
2012. dec. 23. 16:42
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

online tükör :)

2012. dec. 23. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Küldhetsz nekem is képet, ha gondolod, adok pár tippet, hogy min kellene változtatnod ahhoz, hogy szebb/szép legyél. Voltam én is a helyzetedben pár évvel ezelőtt, de kikupáódtam és ma már elégedett vagyok magammal (smink nélkül is :) )

25/L vagyok.

2012. dec. 23. 18:06
 6/11 anonim ***** válasza:
pff... nem sajnáltatni kell magadat, hanem tenni ellene valamit. csak mások nem mondják ki.
2012. dec. 23. 18:25
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, majd küldök egy képet:)

kedves utolsó! sajnos vannak dolgok amiken nem lehet változtatni

2012. dec. 24. 10:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem hogyha eljársz rendszeresen edzeni(ezt nem csak úgy mondom), csináltatsz egy jó frizurát felteszel egy kis sminket, meg persze normálisan öltözködsz nagyon sokat tud javítani. Azon is, hogy hogyan érzed magad.

Amúgy ha gondolod, küldhetsz privátban egy képet és kitalálhatjuk hogy esetleg min kéne változtatni, ha kell egyáltalán. 17/l Pest

2012. dec. 25. 11:52
 9/11 Angelika54 válasza:

Igaz két évvel ezelőtt írtad ezt,

De egy képet küldhetnél:))

Sokat segítenék!:)

2015. febr. 5. 16:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó 3 évvel. :-D
2015. máj. 12. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!