Az nagyon csúnya ha a fogsorom nem tökéletes?
Figyelt kérdés
A bal kettesem kicsit beljebb van. A többi rendben van.2012. dec. 5. 18:31
1/8 anonim válasza:
Nekem sem tökéletes. Irigykedem azokra az embereknek,akiknek egyformák a fogaik és szépen tudnak mosolyogni
Az enyém sajnos olyasmi hogy fent elől két nyuszifog és oldalt vámpírfog... Nem tudom másképp elmagyarázni. Remélem érthető. és alul lévő fogsorom sincs teljesen rendben mert egy db fogam alul előrébb van kicsivel. :S
:/
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem ezen kívül nincs problémám, de így sem merek mosolyogni...
2012. dec. 5. 18:48
3/8 anonim válasza:
Múltkor láttam egy kövér pénztároshölgyet, és volt néhány ferde foga. (emiatt lehetett egy kis beszédhibája. De nembiztos. Ami szerintem még aranyosabbá tette.)
4/8 anonim válasza:
Nem csúnya! Attól leszel csúnya, ha ezt nem tudod elfogadni és emiatt gátlásos leszel. Ha meg annyira zavar, akkor keress fel egy jó hírű fogszabályozó szakorvost, és kérdezd meg, hogy lehet-e kezdeni vele valamit.
5/8 anonim válasza:
Jaj, ne tudd meg hány csálé fogú embernek van gyönyörű mosolya! Mosolyogj te is nyugodtan, hidd el, megszépít.
6/8 A kérdező kommentje:
Azt mondják szép ahogy mosolygok, de nem tudom... én csak azt látom hogy nem hibátlan a sor.
2012. dec. 6. 20:12
7/8 anonim válasza:
Na és ha nem az? Kevesebb vagy te ettől? Én nem hinném. Hidd el nem jó tökéletesnek, tapasztalatból mondom. (Amúgy nem, de ezt nehéz lett volna kihagyni :D) A lényeg az, hogy ezek az apró hibák teszik az embert érdekessé, egyedivé. A bal kettesed beljebb van. Nekem meg az alsó fogsorom tiszta össze-vissza. Nem az a csúnya, ha csálé, hanem ha ápolatlan. De gondolom szoktál fogat mosni.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a kesze-kusza fogak szexivé teszik az embert, tök aranyos ha valaki úgy mosolyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!