Milyen stílus álna jól? (most eléggé ronda vagyok)
Vázolom, kb. hogy nézek ki
.180cm és 70-4kg ink zsir(tzs%) de 50-50%
-fekete haj, barna szem(bornyúúú szem)
- vastag ajkak
-széles csipő csapott váll (edzek én de igen kicsi a tesztom)
- rövid fekete hajam van ami így oldalt van legépelve (de úgy gépelték le, h direkt ne álljon jól -.-) Képet nem adok elég ez, asszem.
F/16
szerintem egyértelműen a nőies stílust kéne belőnöd!!
1. növeszd meg a hajad. a hosszú haj csajos, az arcod mellett lágyítaná a kicsit pasis magasságod is
2. emeld ki a vastag ajkaid!!!! használhatsz eleinte színezett ajakápolót, nem kell feltétlen a rúzshoz nyúlnod. no meg persze szempillaspirál! (ha nem használtál eddig és nem megy, gyakorolj otthon!:)
3. próbáld meg a széles csípőd kicsit elrejteni! pl úgy, hogy hosszabb pulcsit középen betűrsz, a csípődnél oldalt meg lógni hagyod, ez optikailag "levág" a csípőd szélességéből
4. ha szép a lábad, akkor nyugodtan hordj szoknyát!! nem kell piszkafának lenned, ahhoz hogy jól álljanak :)
(én 178 centi vagyok, hosszú szőke hajam van. vékony vagyok,de nekem is széles a csípőm, emellé mondjuk nekem arányos a vállam is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!