Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen stílus álna jól? (most...

Milyen stílus álna jól? (most eléggé ronda vagyok)

Figyelt kérdés

Vázolom, kb. hogy nézek ki

.180cm és 70-4kg ink zsir(tzs%) de 50-50%

-fekete haj, barna szem(bornyúúú szem)

- vastag ajkak

-széles csipő csapott váll (edzek én de igen kicsi a tesztom)

- rövid fekete hajam van ami így oldalt van legépelve (de úgy gépelték le, h direkt ne álljon jól -.-) Képet nem adok elég ez, asszem.

F/16

#csúnya #elég ronda #eléggé ronda
2012. dec. 3. 16:49
 1/5 anonim válasza:

szerintem egyértelműen a nőies stílust kéne belőnöd!!

1. növeszd meg a hajad. a hosszú haj csajos, az arcod mellett lágyítaná a kicsit pasis magasságod is

2. emeld ki a vastag ajkaid!!!! használhatsz eleinte színezett ajakápolót, nem kell feltétlen a rúzshoz nyúlnod. no meg persze szempillaspirál! (ha nem használtál eddig és nem megy, gyakorolj otthon!:)

3. próbáld meg a széles csípőd kicsit elrejteni! pl úgy, hogy hosszabb pulcsit középen betűrsz, a csípődnél oldalt meg lógni hagyod, ez optikailag "levág" a csípőd szélességéből

4. ha szép a lábad, akkor nyugodtan hordj szoknyát!! nem kell piszkafának lenned, ahhoz hogy jól álljanak :)

(én 178 centi vagyok, hosszú szőke hajam van. vékony vagyok,de nekem is széles a csípőm, emellé mondjuk nekem arányos a vállam is)

2012. dec. 3. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Kedves első!!!!! Fiúról van szó!!!
2012. dec. 3. 18:08
 3/5 A kérdező kommentje:
1. lecidázhat. Én nem egy tutyi-mutyi idióta vagyok leesett mire célzol nem vagyok balf.sz
2012. dec. 3. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
hát, ne,m igazán várhatod hogy más mondja meg helyetted hogy nézz ki meg milyen legyél, tudom hogy ezzel nem segítettem, de...
2012. dec. 11. 21:23
 5/5 A kérdező kommentje:
hát haver tényleg nem segítettélXD de mind1 annyira nem vok allergiás erreXD annyira nem célom jól kinézniXD csak már benézekXD
2012. dec. 13. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!