Szerintetek is csúnya vagyok? (Kép)
Figyelt kérdés
Sokan mondják aszt hogy csúnya vagyok fura hogy 18 évesen így nézek ki? mindenki leszól és nekem ez nagyon rossz!!
2012. nov. 30. 16:37
1/11 anonim válasza:
Eduárd drága, előbb fogadd meg a tanácsokat, amiket pár hete írtak neked, hogy menj el fodrászhoz és kozmetikushoz...
2/11 anonim válasza:
Figyelj a megfelelő bőrápolásra, vágj kicsit vidámabb képet, és a hajaddal is lehetne kezdeni valamit (fodrásztól kérj tanácsot).
Plusz szerintem neked jól állna egy kis arcszőrzet.
Még sokat fogsz változni, ne keseredj el, meg amúgy sem vagy reménytelen eset, szerintem.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2012. nov. 30. 16:42
4/11 anonim válasza:
Összegzem az eddigi válaszokat: igen.
5/11 anonim válasza:
A kepeken nem igazan nezel ki jol. Azt nem mondanam, hogy csunya, de kicsit fel kellene turboznod magad. Es az az igazsag, nem sertegetni akarlak, de nekem kicsit bambak ezek a kepek.
6/11 anonim válasza:
Egy kis bőrápolás, vmi rövid haj felspékelve meg vagány göncök és jó lenne.
7/11 anonim válasza:
Rajtad majd az idő segít! Tipikus még kialakulatlan kamasz arcod van. Majd ha férfi leszel, eltűnnek a pattanásaid, borostád nő, sokkal jobban fogsz kinézni. A szád pl. szép!
8/11 mmano88 válasza:
Nem rossz, csak ez a haj nem áll jól neked.
Menj el egy jó fodrászhoz, és kérdezd meg milyen haj állna jól neked. :)
10/11 anonim válasza:
nekem az ismerősöm az sokkal rondább mint te és van barátnője meg minden... najó nem a legjobb csajokat fogod megkapni de találsz oalyan csajt aki azért jol néz ki... amugy nem vagy szép gyerek de lehet javítani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!