Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya vagyok, nincs is semmi esélyem egy helyes fiúnál? 16/L
nem biztos hogy csúnya vagy,
én magamat nagyon csúnyának tartom és egy átlagosan helyes fiú tetszik nekem nagyon nagyon és nekem szerintem semmi esélyem nála, ha más miatt nem akkor azért mert osztálytárs és azért mert elég félénk vagyok.. :SS
de te nem hiszem h csúnya vagy nyugi:))
15/l
Másokra ne hallgass, hülyék..
Nekem is mondták már EGYSZER így konkrétan ,de az a személy folytonosan csesztetett vele és el is hittem kiborultam.. de már előtte is rondának tartottam magam, holott páran mondták hogy szép vagyok de nem hiszem el,nem ezt látom.
Ja és arról a fiúról kiderült hogy az a baja hogy csúnyán nézek rá és sose szólok hozzá ,miután beszéltem vele abbahagyta és megdícsérte a hajamat -.-". De ne tudd meg mennyire rám volt szállva,folytonosan csesztetett ..
Szóval lehet hogy nem is azzal van a baj ahogy kinézel,hanem a viselkedéseddel.
15/L bocsi a regényért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!