Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek csinosabb?

Hogyan legyek csinosabb?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Szeretnék csinosabb lenni, de nem k*rvás! Olyan szolídan, 14 éves lányhoz illően csinos. Milyen ruhákat vegyek fel? (A sílusom vidám, szeretem a színes cuccokat, csak a megfelelő ruhafajtát nem találom.)

A szemem acélkék, a hajam színét nem tudom pontosan, valahol a sötétszőke és a világosbarna között van (nem igazán tetszik, olyan semmilyen, fakó, de befesteni még nem fogom). 167 centi vagyok, és túlságosan sovány (minimum 4 kilót kéne még híznom, de nehezen megy -> konkrétan majdnem sehogy). Az orrom kicsit nagy, van néhány miteszerem minden igyekezetem ellenére, de amúgy nem olyan csúnya az arcom. Csak mivel ezek ott vannak... Meg szemüveges vagyok. Milyen frizurával tegyem kevésbé feltűnővé az orromat?

Ezeket nem pasizás meg ilyenek miatt kérdezem, hanem mert szeretnék megfelelni magamnak.

2012. dec. 21. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Küldj képet,szívesen segítek neked..! (csaj vagyok és értek ezekhez a dolgokhoz)! Tippeket,tanácsokat adok nagyon szívesen!
2012. dec. 21. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Látni kéne most milyen vagy. Lehet, hogy semmit nem is kéne változtatni Magadon. :) Boldog karácsonyt! :)
2012. dec. 22. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Amint sikerül egy normális képet csinálnom magamról, küdöm.
2012. dec. 24. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!