Csajok szerintetek örülni fog ezeknek a nővérem? Ti örülnétek?
heló:) a tesóm 18 éves lány, szokott diákmunkázni, azt tudom hogy táskát kért de azszem azt kap anyuéktól.. nem olvas nincs hobbija, kb mindene van van elég sminke, ruhát meg ő maga szeret venni.. azt mondta hogy legyen meglepi de egy púdert szeretne.. vettem neki egyet kerekítve volt ezer, és egy jobb sminkes ecsetet ami 700 ft volt azszem, mert ilyen szivacsos rossz ecsetei vannak amik mindig szétesnek, bár sose mondta hogy szüksége lenne ecsetre , csak gondoltam.. meg még egy kis bizsu fülcsi és édesség..
én könyvet kértem tőle ami 2900 volt, de ő diákmunkázik és több pénze is van, én meg nem rég lettem még csak 16 (én is lány vagyok)..kb én is olyan árkateg.ben akartam venni mint ő nekem ezért írtam le az árakat.. nem tűnik kevésnek, v szerintetek ez így jó?:/ ti örülnétek ennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!