Hogyan lehetséges, hogy a nővérem vékonyabb nálam, amikor kb. egyforma magasak vagyunk és ugyanannyi kilóak?
Valószinűleg ő az izmosabb.
Mert azonos térfogató izom több súly, mint zsír. Járj el edzeni, fog akkor ez változni :)
nekem a noverem a vékonyabb ,a magasabb de mégis én tunok vekonyabbnak
ez a csontos dolog hülyeség.
a zsirszovet,izomszovet kozott lehet eltérés
Nem hülyeség a csont, mert a váll, derék, csípő szélessége, arányai csonttól függnek... Pl lehet, hogy kint van valakinek a vállcsontja, bordái, de a csípője szélesebb, míg a másiknak meg alig van csípője, a válla meg széles. A végtagcsontok vastagsága szintén eltérő lehet. Meg a formák. Valakinek szinte egyenes a karja, combja... Míg másnak meg lefelé lényegesen vékonyodik. Tehát nem hülyeség.
A ki hova hízik/honnan fogy elsősorban, szintén változó, csak nem változtatható...
Máshogy oszlanak el a kilók,ennyi az egész:) A nővéreden gondolom úgy,hogy vékonyabbnak tűnik,de ha ugyanannyi a súlyotok,akkor gondolom nem véknyabb. Meg itt szerintem az is közrejátszik,ki izmosabb" vagy ilyesmi .:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!