Mi van akkor, ha ugyanannyi pontom van, mint a ponthatár? Vagy lehetséges olyan, hogy aki a ponthatár felett van és nem veszik fel?
Tegyük fel, hogy x. szakra 410 a ponthatár, nekem pedig 410 van. Ilyenkor mi a helyzet? Tegyük fel vany 8 ember akinek 410 pontja van, de már csak 4 hely van, akkor kik kerülnek be? Akik elsőnek jelölték be? De ha ilyen nincs akkor mi fog történni?
Volt olyan akit ilyen helyzetben nem vettek fel? Vagy aki a ponthatár felett volt és akkor sem?
Nem véletlen van a ponthatár. Mégis mi értelme lenne, ha több ponttal se kerülnének be az emberek?
410 ponttal felvesznek, azt jelenti, h nálad húzták meg a határt.
Pl az irányszám 50 fő. Jelentkeznek 60-an. Az első 45 főnek mondjuk 420 pontja van, a következő 10-nek pedig 410.
Vagy azt csinálják, h 55 embert vesznek fel, és 410 lesz a ponthatár, vagy csak 45-öt és 420 a ponthatár. Olyan nincs, h megvan a pontszámod és nem vesznek fel.
Remélem érthető.
Értem.
Csak hallottam olyan esetet, hogy valaki ponthatár felett volt és nem vették fel. Nem tudom mi miatt...
Nem azért. Pontosabb részleteket nem tudok.
Azért tettem fel a kérdést, hogy ha valaki tud ilyenről az tudjon válaszolni, mert érdekelne.
Tényleg ne aggódj. 100%ra mondom, h ha megvan a pontod és mindent jól csináltál, akkor felvesznek:)
Amikor én jelentkeztem tavaly, akkor is terjedtek a hülyeségek:D Olyanokat mondtak, h a fülem kettéállt...
"Tegyük fel vany 8 ember akinek 410 pontja van, de már csak 4 hely van, akkor kik kerülnek be?"
- Akkor felveszik mind a nyolcat. A ponthatárokat akkor álalpítják meg, amikor már eldöntötték, kiket vettek fel egyáltalán.
Egyébként egész biztosan valamit elrontott az a bizonyos jelentkező. Ha Te sem tudsz pontosabb részleteket, akkor ez a legbiztosabb.
Konkrétan azt mondták, hogy egy párt tag volt. Magyarországon nagyon nem kedvelik ezt a pártot, gondolom tudja mindenki melyikről van szó.
Lehet ez kizáró ok? Bár hivatalosan biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!