Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak a szemöldökömmel?

Mit csináljak a szemöldökömmel?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, gyógyszer mellékhatásként nagyon hullik a hajam. Ez még nem annyira gáz, mert felveszek egy sapkát vagy fejkendőt, de a szemöldököm is hullik foltokban, és tök röhejes, úgy néz ki, mintha kiszedtem volna magamnak nagyon bénán, és ráadásul ezt nem is tudom semmivel eltakarni. Mit csináljak vele? Nem akarok ronda lenni :(
2012. dec. 10. 11:59
 1/8 A kérdező kommentje:
De béna vagyok, félrenyomtam a koromat, 17 vagyok :S Nem mintha ez olyan sokat számítana.
2012. dec. 10. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy egy sminkes meg tudja csinálni úgy, hogy kihúzza, és akkor nem látszik, érdeklődj :)
2012. dec. 10. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem is menjél sminkeshez vagy esetleg a kozmetikusod is segíthet.. meg kell tanulnod kihúzni úgy hogy szép legyen! és ha ez a 'hullás' folytatódik akkor akár tetováltathatod is..bár nekem nem tetszik,de ha ez lesz a legegyszerűbb megoldás...de ezzel még mindenképp várj! :)
2012. dec. 10. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:

igen a szemöldöktetkóval mindenképp várj, de amúgy vannak már olyan módszerek amikkel szinte teljesen természetes hatást kelt a tetovált szemöldök, csak jó helyre kell menni..

egyenlőre viszont én is azt mondom hogy keress egy kozmetikust.

amúgy, a kezelő orvosod aki a gyógyszert írta, tud erről a mellékhatásról, vagy ez olyan mellékhatás ami nem esetleg, hanem tuti hogy kijön?

2012. dec. 10. 18:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kozmetikushoz menni nem nagyon van pénzem, de szerintem az lesz mégis. Tetováltatni nem szeretném, meg ceruzával megrajzolni sem, szerintem ezek elég idétlenül néznek ki.

Amúgy kemoterápiáról van szó, tudak róla az orvosok, és még örülhetek is, hogy csak hullik, nem pedig egyszerre esik ki az egész.

2012. dec. 10. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
jézus. :S na erre nem gondoltam.. hát igen akkor örülj hogy csak hullik. :/
2012. dec. 10. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben az esetben a szemöldökceruza lehet megoldás. Nem kell tőle megijedned, nekem alapból van egy kis "rés" a szemöldökömben, amit utána szoktam rajzolni. Ha jó minőségű és valaki pl. kozmetikus megmutatja hogyan használd, akkor szépen ki tudod egészíteni a szemöldöködet és nem lesz mű hatása.

Egyébként jobbulást kívánok, gyógyulj meg minél előbb!

2012. dec. 11. 10:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Az nagyon gáz lenne, ha kiszedném az egészet és szemöldök nélkül lennék? A rajzolt szemöldököt tényleg nem nagyon szeretem.
2012. dec. 11. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!