85C-s mellem van, szerintem csúnya (hegyes, lóg is), lehet, valamilyen tornával változtatni az alakján, vagy legalább azon, hogy ne lógjon ennyire?
Én nem másnak, hanem magamnak akarok megfelelni, addig amíg magamnak nem tetszek, úgysem fog meghatni, hogy mások mit mondanak.
Nem akarom, hogy kisebb legyen, csak formásabb, kerekebb, kevésbé lógjon, nem ér a derekamig, de nem egy nyuszis magazinból vett cici...és én nem szeretem.
Sem tornával, sem úszással nem tudod megszüntetni a lógást, annál az egyszerű oknál fogva, mert a mellizmok az emlő MÖGÖTT helyezkednek el, hiába erősíted a mellizmaidat, attól az emlőd kötöszővetei nem lesznek feszesebbek...
Egészen fiatal korban lehetne megelőzni a mell kötőszöveteinek megnyúlását (melltartó viselésével).
Szebbé tehetnéd a melleidet, ha olyan mellnövelő- ill. mellfeszesítő krémeket használnál, amitől teltebbé válnának a melleid, és a teltebb mellek nem fognak annyira lógni. :D
(Pl.: Beauty Breast mellnövelő krém, Bioclinica mellnövelő krém)
Fitoösztrogén kapszulák fogyasztásával is teltebbé fognak válni a melleid, pl. nagyon ajánlom a SZÓJAVIT FORTE kapszulát (gyógynövényboltokban, DM-boltokban, Rossmann-boltokban megvásárolható).
Kb. 4-6 hónap után várhatsz látható változást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!