Ezek alapján mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
13 éves
170 cm magas
60 kg
lány
mást most egyenlőre nem szeretnék mást írni, az érdekelne hogy ennyiből mit gondoltok rólam :)
2009. aug. 20. 11:04
11/18 anonim válasza:
korod ellenére szép magas, karcsú kislány lehetsz:)
12/18 anonim válasza:
Ne haragudj,erre a kérdésre mi lenne a megfelelő válasz? Te leírnád mit gondolsz rólam?
173cm
55 kg
17 éves és lány vagyok. Köszi a választ ..
13/18 A kérdező kommentje:
azt hogy vékony lehetsz, na?
2009. aug. 20. 12:43
14/18 anonim válasza:
Hát..Te meg magas lehetsz..Egyébként nem bántani akartalak, csak ha egy kicsit tbb tul. osztassz meg, talán lehetne normális választ is adni..:)
15/18 A kérdező kommentje:
jó köszi, ennyiből szerettem volna csak...
amúgy vilkágosbarna kicsit hullámos mellig érő haj
nagy barna szemek
2009. aug. 20. 12:56
16/18 anonim válasza:
sztem szép vagy és csinos, és idősebbnek tűnhetsz a korodnál
17/18 anonim válasza:
szia! Szerintem szép vagy, őzike szemet képzelek el neked, loknis hosszú hajat, szép magas vagy:) És pont jó a 60kg hozzá! Képet kérhetnék? Akár privibe, akár ide is jöhet! Köszi!
18/18 anonim válasza:
Azt, hogy összeadom a fenti adataid, elveszek belőle 243-at, és meg is van az IQ eredményed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!