Hogyan tudnám megszépíteni magam? Segítsééég!
pattanásra: kozmetikus. ő ért hozzá és el is tudja tüntetni. sokan azt hiszik egyszer kell elmenni és kijössz mér szép leszel, de többször is el kell menni hozzá. nekem nagyon ronda arcbőröm volt még pár hónapja, még most sem az igazi, de már sokkal de sokkal szebb! :) rengeteg kenőcsöt, meg szereket vettem és nagyon sok pénzt kidobtam. kozmetikusnál már az 1. alkalommal javult az arcom.
kövérség: fogyókúra, sport, akaraterő, cél. ha valamelyik nincs akkor nem tudsz lefogyni :) habár ez most így elég rövid, de nagyon hosszú lenne ezt kifejteni. :) nekem sikerült 50 kgra lefogynom a 77 kgról. ha gondolod írsz egy privit és adok tanácsokat.
a lúdtalp... vannak ilyen esetekre speciális cipőbetétek meg cipők nem? :) habár ezt annyira nem tudom
Fogyni diétával, rendszeres testmozgással lehet.
Pattanásos bőrre nem mindenkinek ugyanaz válik be. Attól függ mi okozz, hormonok vagy gyulladás vagy egészségtelen életmód, nem megfelelő tisztálkodás, sminkszerek. Sok mindentől lehet. Ha el vagy hízva akkor én az egészségtelen életmódra/étkezésre gyanakszok elsősorban. Keress olyan diétát amit be is tudsz tartani. És mozogj rendszeresen, torna, futás, sport. Lehet ha lefogysz eltűnnek a pattanások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!