Lányok mit gondoltok? (kép lent)
Elsősorban 18 feletti lányok/nők véleménye érdekel.(Soha nem fotózom magam tükörből én is szánalmasnak tartom,de most így alakult.)Magabiztos gyerek vagyok,de mivel egy ideje nincs senkim,néha meginog ez a marha nagy magabiztosság.Egyébként a tükör slankít egy kicsit,élőben vastagabb vagyok.
Igen az intelligencia szintem egyenlő a nullával és igen én is a többi kirakatbábúhoz tartozom,mivel te ismersz engem maximálisan ,ezért nem is kötekedem ,mert neked van igazad:)
Ez a te kommented:"Fáj neked,hogy nem csak ínyedre való választ kapsz,mások véleményét elfogadni és tiszteletben
tartani nem tudod"
Erre itt az enyém válaszként:"Mindenkinek más az ízlése,van akinek bejön van akinek nem,nincs ezzel semmi baj",ez nálam azt jelenti,hogy elfogadom és tiszteletben is tartom,már megint értelmezési problémáitok vannak,ami úgy látom ezen az oldalon népbetegség!
Annyit még hozzáteszek,hogy az emberi tudatlanság az ami zavar,nem az ,ha valakinek az enyémmel nem egyező a véleménye!...Te úgy lehúztad a birkózókat,azzal,hogy azt írtad látványizommal rendelkeznek,tehát mögötte semmi nincs ,hogy rossz volt olvasni és bevallom őszintén kicsit felhúzott,de a hangnemért utólag is elnézésedet kérem!
Illetve te alapból nem jól reflektáltál a kijelentéseimre,te átmentél személyeskedésbe,ami az érvelésnek egy elég buta módja és nem is érsz vele semmit,hacsak nem egy üresfejű,sötét emberrel van dolgod,aki nem tud megfelelően érvelni,ezért megy át támadó hangvételbe!
Félreértettük egymást,remélem nincs harag:)
Szép álmokat
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!