Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meg vagy elégedve magaddal?...

Meg vagy elégedve magaddal? Szépnek tartod magad?

Figyelt kérdés
És leírnátok, hogy mit nem szerettek magatokon és miért, hajatok, szemetek, bőrötök színét, ilyesmik?
2009. aug. 19. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én csak a hajamat utálom, képtelenség belőle normális hajat készíteni, fodrásznak is csak 1 napig tart, aztán összeesik és borzasztó továbbra is...sokkal szebb lennék ha jó hajam lenne :D
2009. aug. 19. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
hát...nemigazán,mert nagyon zavar h kicsit szeplős az arcom,meg kicsi a mellem,+ még jöhetne rám plusz egy-két kiló,mert elég vékony vagyok :(((
2009. aug. 19. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:

én alakommal elégedett vagyok modell alkatom van tehát elég vékony vagyok de megteszek mindent a hízásért és nem zavar kifejezetten....a hajam töredezett ezt nagyon nem szeretem benne és az orrom nagy és nem arányos

kb ennyi alapjába véve szépnek tartom magam és elégedett vagyok hibái pedig mindenkinek vannak nem vagyunk tökéletesek.. a supersztárok sem azok csak a plasztikai sebészettel meg ilyenek felturbózzák magukat....én meg a természetes szépség híve vagyok!

2009. aug. 22. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
mindig teszek érte ,h jobban és jobban nézzek ki..elégedett vagyok..főleg a vastag ajkaimmal és a szemeimmel..csajos a kisugárzásom és imádok nő lenni....:D
2009. aug. 24. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!