Meg vagy elégedve magaddal? Szépnek tartod magad?
Nem vagyok megelégedve magammal. 25/L
Először is utálom a melleimet, kisebbet szeretnék. Nem szeretem a hajamat, mert sötét és vastag szálu, nem tudom világosítani. Utálom az alakomat, kicsit lekéne dobnom magamról. A szőröm vastag és sötét, mindig egy küzdelem a gyantázás. És még sorolhatnám! Egy dolog tetszik magamon, a szemem. Szinte semmi egyéb.:(((
Én szeretem magamon: a melleim(a testemen egyedül ezt),szemem,arcomat,hajamat.Tehát az egész fejemet xD
Amit nem az alakom.
Arcra szép vagyok,és olyan különleges(sokan mondják)
testről pár kiló lemehetne...
az arcommal meg vagyok elégedve. barna hajam van, és nagy barna szemeim:D
a mellem lehetne nagyobb.de még úgyis nő:D
aztán a hasam picit lehetne kisebb.
a fenekemmel is meg vagyok elégedve :)
a bőröm lehetne kicsit kreolosabb , most olyan közepesen lebarnult :)
Elégedett vagyok magammal, nem tudom megmondani, hogy mit szeretek, az összhatást. Amit különösképpen szeretek: a különleges szemszínem és a hajam színét. Amit kevésbé: állandóan gyantázni kell, hullik a hajam, "magasságom"
18/L
Én szépnek tartom magam. Imádom a hajamat, az arcomat (porcelánbabás, és szép az arcbőröm), a kezeimet, mert aprók és formásak. Pár kiló azért lemehetne, de nem kapok agyf@szt, így is elégedett vagyok magammal. Viszont szeretném, hogy a bőröm színe megint hófehér legyen, mert eléggé lebarnultam a nyáronXD
17L
Én egy nagy romhalmaz vagyok, de a környezetemben csak én látom így. Alter a stílusom, így öltözködöm. Hogy mit szeretek magamon? Szinte semmit. A kezem túl nagy, elég nagy darab vagyok (164cm, 62 kg), szóval az alakom se a legjobb, az arcom piros foltos itt-ott, a combom vastag, egyedül a nagy fenekemet kedvelem. A hajam meg egyenes:S A mellem hozzám képest kicsi(80b), és itt-ott striás vagyok:S
nem vagyok egy esztétikai bajnok:(
Amit nem szeretek, az a bőröm, és ebbe beletartozik az is, hogy nagyon szőrös vagyok mindenhol, és az egész szőrtelenítés kész szenvedés.
Az alakom tetszik, bár egy picit duci vagyok (168 cm, 63 kg, 100/70/90), inkább annak örülnék, ha itt ott feszesebb lenne a bőröm.
A többi tetszik (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!