Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Van köztetek olyan...

Csajok! Van köztetek olyan aki fazonra gyantázza magát? Milyen ez? Mennyire fáj? Stb?

Figyelt kérdés

#gyanta #fazon gyanta
2012. dec. 2. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, én :) Évekig kozmetikus csinálta, aztán meguntam, hogy mindig odamenjek. Akkoriban lehetett kapni egy nagyon jó fajta Veet gyantát, ami már nincs, azzal nagyon könnyen ment... Sajnáltam nagyon, amikor eltűnt a boltokból. Fájni fáj, de olyan ütemben csinálom, ahogy nekem jó, így nem vészes. Nagy tanulság, hogy sok időt kell hagyni rá! Ha elkapkodja az ember, az sajnos fáj, de kellő odafigyeléssel kibírható :)
2012. dec. 2. 22:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Esetleg egy kis további információ? Tapasztalat?:) Hogyan kenjem fel, és tépjem le? Ilyesmik. Bocsi de most szeretném majd kipróbálni, és magamnak szeretném csinálni. Csak félek, hogy elrontom és nagyon fájna. Köszi az eddigi segítséget :)
2012. dec. 3. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!