Köztetek is van olyan aki természetesen kevésbé néz ki jól?
Figyelt kérdés
Én azt hiszem ilyen vagyok. Világosbőrű, kék szemű és eredetileg szőkésbarna hajú vagyok. Ezért gondoltam, hogy vörösre festetem a hajam, mert ez a 3 kombináció általában jól néz ki és különleges. Ez most fordulna elő először. Eddig minden évben sötétbarnára festettem a hajam és szoliznom, napoznom kellett, hogy csokilány legyek és akkor nagyon sokan megdícsértek, hogy milyen jól nézek ki...persze jól esett. Most szeretnék kicsit visszatérni az "eredeti" külsőmhöz, de pont most próbálgatok egy hajas programot és még ott is furán néz ki a világos bőrö-vörös haj kombó, akkor nézek ki csak valahogyan, ha sötétítetek a bőrömön és barna hajat próbálok. De annyira sok ilyen típusú lány mászkál az utcákon és ahogy mondtam már egész tavalyig ilyen voltam...nem szeretném ha uncsi lenne a külsőm, szeretnék változtatni, de félek, hogy nem áll jól. úgy irigylem azokat akiknek jól áll a fehér bőr. Vagy csak próbáljam ki a vöröset és ha nem áll jól vissza barnára majd pedig gyorsan barnuljak le?:D Megoldható...csak hát...hogy lehet az, hogy az ahogy születünk semmilyen formában nem áll jól?2012. ápr. 28. 16:37
1/4 anonim válasza:
Fehér bőr világosbarna hajam és kék szemem van. A világért se festeném be a hajam és szoliznék. Én így nézek ki jól ahogy vagyok és nem kell érte tennem semmit...
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor tök jó neked:) Én viszont ha tükörbe nézek vagy fényképen nézem vissza magam ahol éppen világosabb a bőröm olyan fura az összhatás:/ olyan igazságtalan:S:D
2012. ápr. 29. 11:50
3/4 anonim válasza:
A vörös haj jó! lyan adottságaim vannak mint neked, de a vöröshöz nem árt egy erős karakeres arc!elöször szerintem szinezővel probáld és ha jó utána fesd
4/4 A kérdező kommentje:
Első amúgy köszi a privit:) Tényleg sokat változott a barátnőd és ég és föld a különbség, most ezerszer jobban néz ki:)
Csak hát ugye itt a nyár, szeretném minél hamarabb a legjobb formámat hozni:$ Lehet nem most kéne nekiállnom kísérletezgetni:/ áhh...na jól van, addig jó amíg ez a legnagyobb problémám:)
2012. máj. 1. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!