Nagyon gátlásos vagyok, tudnátok tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Ha elmegyek szórakozni, nem tudok felszabadulni, de lényegében nem is ezzel van a gond, hogy nem tudok így táncolni, inkább az, hogy nagyon könnyen zavarba tudnak hizni, és ezt látják is rajtam, így sebezhetőbb vagyok, ha kimozdulok itthonról és egy újabb közegbe kerülök(nem is tudom, hogy mondjam), ideges leszek, gyorsabban ver a szívem, remeg a hangom, szédülök is. Nem tudom miért tör ez mindig rám, nehezen nyílok meg mások előtt.2012. dec. 2. 13:53
1/2 anonim válasza:
ugyanigy vagyok vele :s 16L
Próbálj meg laza lenni
2/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy rossz közegben vagy? Biztos, hogy szereted a helyeket, ahova jársz? És az embereket akikkel mész? Ha olyan környezetben vagy, ahol otthon érzed magad, felszabadultabban tudsz viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!