Lányok (és fiúk)! Tudnátok tanácsokat adni?
Az unokanővéremnek szeretnék segíteni egy kicsit, esetleg karácsonyra néhány ruhával, sminkcuccal megdobni.
A helyzet a következő: nemrégiben szült, és a múlt héten, amikor találkoztunk, elmesélte, hogy kezdi egyre slamposabbnak érezni magát, pedig nem elhanyagolt, csak a baba mellett már nincs annyi pénze új rucikra és sminkre, ill. ami van, azt a kislányára költi.
Ha leírom, hogy hogy néz ki, tudnátok tippeket adni, hogy hogyan sminkeljen, milyen frizurát/hajszínt viseljen, milyen ruhákat hordjon? Kicsit fel kellene frissítenie magát, ezért karácsonyra rucikból, hajfestékből, sminkcuccokból szeretnék neki összeállítani egy csomagot. :)
Szóval: 165 centi magas, 59 kiló (ez picit sok szerintem, de csak nemrég szült), a melle nagyon kicsit, dereka szinte nincs is, a testalkata "tömbös". Leginkább a combján van felesleg, de szeretne fogyni. A hajszíne sötétbarna, a szemszíne zöldes-kék, a bőre pedig nagyon világos fehér. Szerintem jól állnának neki a lila és rózsaszín rucik, ti mit gondoltok? Esetleg még a világoskék?
Az arca ovális, magas homlokkal, a szemei közepes mélységűek, azonban rejtett szemhéja van. A szemei nem túl nagyok, a közepestől kisebbek, sötétebb tónusú zöldeskék színűek. Az orra elég nagy, magas orrnyereggel, alul kiszélesedő cimpákkal (picit karvalyorrú). Az arccsontja magas, a szája viszont nagyon pici, eltűnő felsőajakkal.
Ehhez az archoz vállig érő hullámos, sötétbarna haj tartozik, natúron vágva, semmi fazon. :S Növeszti a haját.
Nagyon szeretnék segíteni neki, hogy "príma nővé" válhasson, suliban is mindig cikizték a kinézete miatt, pedig nem elhanyagolt, csak nem tudja, hogy lásson neki a "stílusváltásnak". Nem kimondottan szép, de szerintem ezerszer jobbat is ki tudna hozni önmagából. 25 éves, szerintem neki még simán belefér a fiatalos stílus!
Köszi, ha válaszoltok. Képet nem mertem róla feltenni, de ha nagyon kell, akkor megpróbálok hozni. Köszi!
Színes,egyszerű ruhákat vásárolj.A szemhélyfesték szerintem sötétbarnás,közép barnás legyen.Egy kis szemkontúr is jöhet.De sajnos nem biztos hogy tuti a tippem mert kép is kéne :/
Ja és edzésekre járjon :D
Kedves 1-es!
Köszi a választ. Itt van róla egy kép, kicsit csalóka, mert csak a tartása és a push-up melltartó miatt tűnik ennyire "nagynak" a cicije, amúgy kicsi van neki, és a haja is világosabb (plusz azóta van rajta kb. 6 kiló plusz).
Fekete és szőke hajat nem szeretne, utóbbi volt neki, de nagyon tönkrement a haja tőle, le kellett vágnia nagyon rövidre.
Nem tudom, ez elég-e, ha nem, akkor megpróbálok egész alakos fotót hozni. Köszi!
Kedves 2.!
Köszi neked is! Én azért gondoltam színesebb, rózsaszínes, lilás rucikra, mert mindig barnát, feketét, szürkét és fehéret hord, egyszerűen nincs egy picit világosabb, vidámabb színű ruhája sem, se felső, se pulcsi, de még otthoni kinyúlt melegítő sem. Minden barna, szürke, fekete. Ő is mondta, hogy kezd elege lenni ezekből a színekből, de nem tudja, mi más állna neki jól.
Szia!
Köszi a választ! Szegény használ fogfehérítős fogkrémet, de a terhesség óta nagyon rossz a fogai állapota, azzal is most kezdett fogorvoshoz járni, hogy hátha tudnak rajta vmit javítani, klinikai fogfehérítés nélkül. :S
A többit köszi, felírom őket! A piros rúzs nem lenne neki gáz, mert vékony a szája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!