Hogy kel kacsaszájat csinálni?
Figyelt kérdés
Mindenkinek megy csak nekem nem:( mi a bajom? A számmal van a baj? Miért nem sikerül? Valaki magyarázza el,hogy kell!!! :// 15/L2012. nov. 25. 22:37
11/14 anonim válasza:
inkább a helyesírásoddal foglalkozz lányom, mert ez valami borzalom. most komolyan, ha ehhez is hülye vagy, akkor inkább kösd magad egy székhez, akkor nem tehetsz kárt semmiben
12/14 A kérdező kommentje:
Most komoj,h senki nem ir normails valszt:( tudom h ez nem jon be senkinek de akk is idegesit h en nem tok. Tudnatok linkelni kepet esetleg, h milyen egy igazi kacsaszajtartas ahol nem botoxos csajok tartjak ugy a szajukat?
2012. nov. 26. 19:34
13/14 anonim válasza:
Mi vagy te? :D Te nevezed magad lánynak? Inkább menj, és gyújtsd fel magad.
14/14 anonim válasza:
Szerintem kamu vagy. :D De ha nem, akkor komolyan nem vagy méltó az életre. Minden ilyen picsät vízbe folytanék...
De csak, hogy örülj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!