Tényleg igaz, hogy még a legszebb emberről is lehet rossz fotót csinálni, amin csúnyának látszik?
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 15:32
1/9 anonim válasza:
Itt vagyok élőpéldának. Nem vagyok fotogén, pluszba még rátesz az is, hogy nálam rosszabb fotóst még nem hordott a hátán a föld.:D
2/9 anonim válasza:
Lehet, maximum nem is az, hogy csúnyának néz ki, hanem nagyon előnytelen szögből fényképezik, vagy épp pillanatkép, ami furán sikerül ..
3/9 anonim válasza:
állítólag én jól nézek ki, de a képeken valami borzalom...
4/9 A kérdező kommentje:
Én is csúnya vagyok a fotókon szerintem :S Bár ha nagyobb felbontású a kép, akkor sokkal jobb, de a gyengébb minőségű digitális képeken szinte mindig hülyén nézek ki.
2012. nov. 22. 16:17
5/9 anonim válasza:
Igen, a legszebb emberről is készülhet borzalmas fotó.
6/9 anonim válasza:
persze, a rossz világítás fáradttá teheti a bőrt, a rossz szög meg nyújt, lapít, összenyom amit nem kellene.
7/9 anonim válasza:
Simán. Elég a rossz fényviszony, hogy már 10 évet öregedjél, vagy ha épp rossz tartásban állsz.
Ezért marhaságok az előtte-utána fotók, meg a hírességekről készült hétköznapi pillanatképek, amelyeken előszeretettel csácsognak a bulvárlapok.
Egy, egyébként nagyon csinos lányismerősöm részt vett egy átalakítós műsorban és az előtte-képen olyan bénán nézett ki, ahogy élőben sohasem.
8/9 Adapter007 válasza:
Persze!
Lehet a legelőnyösebb szögből fotózni, ha szar a fény, vagy rossz látószöget választ az aki fotózik. (vagy épp azt sem tudja az mi) És az utóbbi az átlagfotón mindig bekavar...
9/9 anonim válasza:
na meg ezek a celeb képek, amelyek mutatják, hogy smink nélkül, stb. mindig olyan helyzetben készülnek, hogy épp tüsszent, orrot fúj az illető, vagy épp edzésről jön, fut, liheg, akármi.nincs olyan ember aki ilyen elkapott pillanatban jól nézne ki. egyébként én is sokkal szebb vagyok élőben, mint fotón:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!