Hogy lehetnék én a legszebb a szalagavatòn? 19/ L
Nem vagyok egyáltalán beképzelt, ne gondoljátok.. Csak mindenki lenéz a környezetemben, az osztalytarsaim szerint nem vagyok elég divatos, sőt szerintük öreges vagyok.. Ezért mindenki(főleg a fiùk) átnéznek rajtam..
Ezért szeretném ha legalább a szalagavatòn gyönyörű legyek, hogy megmutassam nekik..
Milyen hajam, sminkem legyen szerintetek, ami nem tûl feltűnő vagy extravagáns, de mègis nagyon szép?
Egyébként azt mondják szèp arcom van, szòval ha lenne egy szêp hajam talàn èszrevennének.. Ha bármi ötletetek van írjatok kérlek! :)
ha küldesz privátba egy képet, amin lehetőleg egész alakos képed van és látszik az arcod, jobban tudnék segíteni.
23/L
Szerintem ha fodrásszal begöndöríttetnéd a hajad, pl így: [link]
Szerintem jól állna. Extravagáns kontyot nem ajánlok, nagyon kevés lánynak áll jól, és a szalagavatón a lányok nagy része úgy néz ki, mintha az esküvőjére menne. Privátban küldhetnél magadról képet, úgy jobban tudnék segíteni a sminkben, de így látatlanban, ha pattanásos, mitesszeres vagy, akkor alapozd le, és ha jól áll, tusvonalat húzhatnál a felső szempillád tövébe. Egy kis szempillaspirál, szájfény(barackszínű mondjuk, vagy halvány rózsaszín) szerintem jól állna.
Pont a szalagavatókon a legtöbb lány teljesen egyformán szokott kinézni. Egy fehér ruhától, esküvői hajtól meg erős sminktől senki sem lesz szép.
Ha szép akarsz lenni, akkor azt a hétköznapi stílusoddal bizonyítsd, mert valami miatt az az elképzelés van az emberek fejében, hogy ezek a fehér ruhák szépek, de kétlem, hogy a pasik a királylányos cuccra buknak, nem mutat meg belőled semmit, ritkán látnak ilyet, tehát kétlem, hogy ez lenne az ízlésük, na meg amit már mondtam, hogy mindenki tökegyforma.
Szia!
Szerintem mivel ez egyszeri alkalom, és ráadásul fontos a műszempillát is bevethetnéd.Egyébként független attól; hogy nem tudom milyen vagy kinézetre, én egy letisztult sminket javasolnék.
pl: [link]
Sok lány szerintem ott rontja el, hogy mindent magára pakol annak érdekében hogy szép legyen, és ez ugye egy pont után sok...
Ha körmödet megcsinálják, akkor én mindenképp a francia manikűrre szavaznék, mert ez illik egy szalagavatóhoz.
Ruhában is törekedj arra hogy jól érezd magad benne, mert nincs annál szörnyűbb mikor egy nő feszeng a ruhájában..
Gondolom kitaláltad hogy a cipődet is úgy kell választanod, hogy tudj benne magabiztosan járni. Inkább legyen 1cm-vel rövidebb a sarka. Csak ne botladozz benne.
A hajról nekem az a véleményem, hogy kiengedve a legszebb. Feltéve ha nem zavar úgy... Mert az se jó ha a szalagavatódon a legnagyobb gondod, hogy zavar a hajad... Én mindenképpen a nagy loknikra szavazok, mert szerintem az a legszebb.
Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!