Hogy lehetnék én a legszebb a szalagavatòn? 19/ L
Figyelt kérdés
Nem vagyok egyáltalán beképzelt, ne gondoljátok.. Csak mindenki lenéz a környezetemben, az osztalytarsaim szerint nem vagyok elég divatos, sőt szerintük öreges vagyok.. Ezért mindenki(főleg a fiùk) átnéznek rajtam..
Ezért szeretném ha legalább a szalagavatòn gyönyörű legyek, hogy megmutassam nekik..
Milyen hajam, sminkem legyen szerintetek, ami nem tûl feltűnő vagy extravagáns, de mègis nagyon szép?
Egyébként azt mondják szèp arcom van, szòval ha lenne egy szêp hajam talàn èszrevennének.. Ha bármi ötletetek van írjatok kérlek! :)
2012. nov. 10. 11:40
11/12 anonim válasza:
A jó ruhaválasztásnál kezdődik az egész. Próbálj olyan stílusút választani,ami jól áll,kiemeli az alakod és ne legyen olyan,mint a többi lánynak. Ez persze nehéz. Ugyanúgy a haj és a smink is fontos, plusz legyenek szép kiegészítőid. Ezek közül én a smink témában tudok segíteni, szoktam szalagavatóra sminkelni,ha érdekel,írj privit.
12/12 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz, csináltasd meg a frizudat (a frufrut pl. egy szép csillámló csattal is elcsatolhatod, ne pont fehér ruhád legyen, ha nem kikötött. Kérj tanácsot a kozmetikustól, milyen sminket ajánl neked. Szerintem így te leszel a legszebb a szalagavatón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!