Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik nő a...

Bratilla kérdése:

Szerintetek melyik nő a legszebb közülük? (képekkel)

Figyelt kérdés

1.

[link]

[link]

2.

[link]

[link]

3.

[link]

[link]

4.

[link]

[link]

Ha lehet, indokoljátok is meg, hogy miért azt választottátok, akit. :)

2012. nov. 1. 23:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
2. Mert nagyon szép arcformája, szeme van. Igazi nő.
2012. nov. 1. 23:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! :)
2012. nov. 1. 23:29
 3/14 anonim ***** válasza:
3.Lucy Hale.:) 158 cm, imádom az apró, törékeny lányokat. A filmekben látszik, hogy milyen különleges szemszíne van. Úgy összességében gyönyörű lány.
2012. nov. 1. 23:32
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a harmadik.Nem két kép alapján döntöttem amúgy hanem mindegyikre rágugliztam. Az első ez a két kép alapján nem tetszett viszont google után azt mondom hogy szép arcú, csak hát nem mai darab, a retró nekem meg nem jön be:)

A 4. meg eléggé kilóg a sorból.

2012. nov. 1. 23:33
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha egyik sem tetszik, linkelhettek olyanokat, akik szerintetek szépek. :) Köszönöm a válaszokat, az első az Romy Schneider, aki szerintem a Sissi filmekben csodaszép volt, csakhát nem olyan képeket akartam róla felrakni, hanem "civilebbeket". :) Lucy Hale szerintem is nagyon szép, meg Angelique Boyer is. Kristen Stewart senkinek nem tetszik? :)
2012. nov. 1. 23:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Lucy Hale szerintem a legszebb közülük és Kristen Stewart is szép úgy gondolom. :)
2012. nov. 2. 00:31
 7/14 anonim ***** válasza:

Nincs velük baj, de ha már úgyis mondtad, hogy linkelhetünk, akkor nekem Jana Kramer (One Tree Hill egyébként):

[link]

Van róla rosszabb kép is, de gondoltam nem azt rakom fel.

2012. nov. 2. 01:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a második.
2012. nov. 2. 01:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem az első tetszik. A második is szép, de olyan hideg. A harmadik is aranyos, csak kicsit bamba. Kristen meg nem kicsit bamba, bár ezeken a képeken nem rossz.
2012. nov. 2. 10:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Sztem Kristen, és az első.
2012. nov. 2. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!