Ha egy lánynak gerincferdülése van, és emiatt púpos, még lehet modell?
Figyelt kérdés
Gerincferdülésem van, és emiatt egy kissé púpos is vagyok sajnos... Főként akkor látszik, ha lehajolok. Viszont nagyon vonz a modellszakma, és minden, ami ehhez kapcsolódik. Néhány rokonom is megjegyezte már, hogy "igazi fotómodell alkat" vagyok. De gerincferdüléssel, púposan...? 2-3 év alatt talán rendbe tudnám hozni a hátam úgy-ahogy. Persze sosem lenne szálfaegyenes a gerincem. Szerintetek van lehetőség arra, hogy modellkarriert fussak be, vagy erről tegyek le?2012. nov. 25. 15:44
11/12 anonim válasza:
jó lenne a magyarázat "kabátba modellkednél,úgy nem látszana".de sajna hülyeség..a modellkedésben a meztelen tested nézik..ha valami hiba van amit egy egyszerű kabáttal tudnál rejteni (simán) attól már nem lehetsz modell.de fotómodell igen.
12/12 A kérdező kommentje:
Mondtam én, hogy kabátban modellkednék?
2012. nov. 27. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!