Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha egy lánynak gerincferdülése...

Ha egy lánynak gerincferdülése van, és emiatt púpos, még lehet modell?

Figyelt kérdés
Gerincferdülésem van, és emiatt egy kissé púpos is vagyok sajnos... Főként akkor látszik, ha lehajolok. Viszont nagyon vonz a modellszakma, és minden, ami ehhez kapcsolódik. Néhány rokonom is megjegyezte már, hogy "igazi fotómodell alkat" vagyok. De gerincferdüléssel, púposan...? 2-3 év alatt talán rendbe tudnám hozni a hátam úgy-ahogy. Persze sosem lenne szálfaegyenes a gerincem. Szerintetek van lehetőség arra, hogy modellkarriert fussak be, vagy erről tegyek le?

2012. nov. 25. 15:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
jó lenne a magyarázat "kabátba modellkednél,úgy nem látszana".de sajna hülyeség..a modellkedésben a meztelen tested nézik..ha valami hiba van amit egy egyszerű kabáttal tudnál rejteni (simán) attól már nem lehetsz modell.de fotómodell igen.
2012. nov. 27. 16:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Mondtam én, hogy kabátban modellkednék?
2012. nov. 27. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!