Legkevesebb hány éves kortól lehet modellkedni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 17:24
1/7 anonim válasza:
Akár 4-5 éves kortól is. Írd be a google-ba, "világ legfiatalabb modelje" ő is elég fiatal:3
2/7 anonim válasza:
vannak baba modellek is mint tudjuk.
3/7 anonim válasza:
Az elso ket valaszolo eleg hulyeseget irt. Persze nyilvan vannak babamodellek, de az IGAZI modellek kb. 13-14 evesen kezdik (Palvin Barbara, Karlie Kloss, Adriana Lima stb.)
4/7 anonim válasza:
0-99.
Attól függ hogy milyen modell szeretnél lenni.
Ha kifutós akkor 14-től kb. 25-ig.30éves már "öreg" ott.
Fotómodell bárhol lehetsz bármikor,bármennyi idősen,hiszen ott te csengeted a pénzt..
Én is szeretnék modell lenni 4éven belül :'3 12/Lány
5/7 A kérdező kommentje:
Én 11 éves vagyok de nagyon szeretnék modellkedni, de olyan ahol kereshetsz pénzt is kb. hány éves kortól? :)
2012. nov. 29. 20:07
6/7 anonim válasza:
Ha jobb modellügynökségnél szeretnél modellkedni, akkor az 14 éves kor felett van. Viszont léteznek gyerekmodellügynökségek is. (Bár ők nem mennek kifutóra, és kampányfotókat sem nagyon készítenek). Ui.: én is nagyon szeretnék modellkedni,és talán idén nyáron jelentkezek is egy ügynökséghez! :) 14/L
7/7 A kérdező kommentje:
Sok sikert! :) Hát akkor még várnom kell...
2012. dec. 1. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!