Mi kell ahhoz, hogy híres modell lehessek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Soha nem gondoltam a modellkedésre,nem vonzott, de fogalmam sincs,hogy mi akarok lenni. Pár hónapja sportolok, de sajnos rá kellett jönnöm,hogy "öreg" vagyok már ahhoz,hogy versenyszerűen sportoljak :(. Más nem is érdekelne, de már veszett ügy :( Így eszembe jutott a modellkedés. Sokan mondják,hogy tipikus modell arcom,illetve alkatom van. Ha el szeretnék kezdeni ezzel foglalkozni,akkor hogy kell belevágni? Mi kell ahhoz,hogy tényleg híres modell lehessek?2012. nov. 23. 15:08
1/14 anonim válasza:
pénz! vagy nagy szerencse, akár milyen gyönyörű,csoda szép vagy ha nem birod kifizetni a modell ügynökséget akkor semmi esélyed. de lehet szerencséd , halottam már olyat hogy megállítottak egy csajt az utcán mondták hogy minden költséget magukra vállalnak csak szerződjön le hozzájuk minimum 3 évig.
2/14 anonim válasza:
Nos, rettenetesen naiv vagy ahhoz, hogy el is hidd: befuthatsz. Inkább keress valamit (mondjuk rengeteg időd lenne még eldönteni de mindegy...) amiben esélyed is lehet.
3/14 A kérdező kommentje:
Palvin Barbi is 13 éves volt,mára pedig már mindenki ismeri. Egy próbát megér.
2012. nov. 23. 15:18
6/14 anonim válasza:
Honnan tudjátok, hogy a kérdező hogy néz ki? Azonnal le kell írni? Egy modellügynökséget keress meg.
7/14 anonim válasza:
kérdező! van most így elkölteni való 1-másfél millió forintod? ha van akkor menny el egy ügynökséghez és LEHET hogy elkezdődik a pályafutásod.
8/14 anonim válasza:
Nem írtam le a kérdezőt, de manapság már WC-s néninek is csak a csókosok, befolyásosak kerülhetnek, annyira nincs munkahely. Hogy natúr bekerüljön, ehhez maga Tündérszép Ilona is kevés lenne.
9/14 anonim válasza:
Híres modell abból lesz akinek van a szakmában ismerőse, vagy van pénze. Ezek nélkül ha te vagy a legszebb sem lesz belőled senki.
Nem is értem miért ilyen "munkák" érdeklik csak a fiatalokat... ha azt hiszik ez könnyű meló akkor marha nagyot tévednek. Miért nem lehetnél ügyvéd vagy orvos vagy bármi normális? A modellkedésből nem lehet megélni, szóval ez nem egy igazi munka. Na meg marha nehéz és megalázó is. Nem értem mi vonzó van ebben.
10/14 anonim válasza:
Penz,szerencse,jo kapcsolatok ezek nelkul halott ugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!