15 éves vagyok. Soha nem gondoltam a modellkedésre,nem vonzott, de fogalmam sincs,hogy mi akarok lenni. Pár hónapja sportolok, de sajnos rá kellett jönnöm,hogy "öreg" vagyok már ahhoz,hogy versenyszerűen sportoljak :(. Más nem is érdekelne, de már veszett ügy :( Így eszembe jutott a modellkedés. Sokan mondják,hogy tipikus modell arcom,illetve alkatom van. Ha el szeretnék kezdeni ezzel foglalkozni,akkor hogy kell belevágni? Mi kell ahhoz,hogy tényleg híres modell lehessek?
Drága, Palvin Barbi 1 a hány lányból aki "próbálkozik"? Csak mert ismerősök azt mondják micsoda modellalkatod van, nem lesz belőled P. Barbara :)
2012. nov. 23. 20:58
12/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom,hogy Palvin Barbara legyen belőlem. Csak egy próbát megér. Tudom,hogy minden második lány modell akar lenni. Én eddig nem akartam, de mint ahogy írtam, a sportoláshoz már öreg vagyok :(. Más munka pedig nem is érdekelne, mert nem is tetszik más,unalmas. Talán még az angol,abból van középfokú nyelvvizsgám, de nem tudok,hogy azzal hol tudnék elhelyezkedni.
2012. nov. 24. 12:03
13/14 anonim válasza:
Annyira szánalmas is minden válaszoló... Az elején mindenki írta, hogy "persze, egy próbát megér", erre jön valaki, aki letromfolja a kérdezőt, hogy "márpedig csak pénzzel lehetsz modell", és a többi pedig mind utána szajkózza...
Kérdező! Egy próbát mindenféleképpen megér.
2012. nov. 25. 15:47
14/14 anonim válasza:
Vivien K:
Szia! Én is ugyanígy voltam ezzel,szóval tudom,hogy milyen helyzetben vagy.Én a nyáron elmentem egy fotóstúdióhoz( [link] ) és jelenleg is náluk vagyok.Nagyon kedvesek casting után elmondják a személyes véleményüket rólad,hogy mennyire lesz esélyed a szakmában és azon belül mivel szeretnél foglalkozni.
Nekem nem sokára meglesz a portfólióm így a pénz tényleg nagyon fontos dolog.Viszont ott van mellette a külső és a belső is.
Ha akarsz elmehetsz ügynökséghez is,de ott rögtön a portfólióval akarnak majd kezdeni,ami minimum 100.000 Ft.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!