Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik popsi...

Timinővér kérdése:

Szerintetek melyik popsi formásabb, szebb?

Figyelt kérdés

Marcsi (24) : [link]

Andi (34) : [link]

Adri (20) : [link]

Kati (27) : [link]

Szerénységem (26) : Elfogultság miatt, két kép :)

[link]

[link]

2012. nov. 25. 08:26
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Andi te 2004ben voltál 26 nem pedig 2006ban...

Főleg, hogy Adrinak is nagy hírneve van orosz portálokon Marcsiról annyi változatban van fenn a kép sok éve, hogy hihetetlen.

2012. nov. 25. 20:51
 42/47 anonim ***** válasza:
ez meg két külön csaj kit akarsz hülyének nézni?
2012. nov. 25. 20:52
 43/47 A kérdező kommentje:
Szerintem még gyógyítható. :)
2012. nov. 25. 21:58
 44/47 anonim ***** válasza:
Ti prostituáltak vagyok? Mert nagyon úgy fest.
2012. nov. 26. 06:06
 45/47 anonim ***** válasza:

ma 06:06

sanszos.

Vagy egy troll kérdés és innen-onnan vannak összelopva a képek.

2012. nov. 26. 10:41
 46/47 anonim válasza:

ennyi iq bajnokot :)

az egy dolog ha valaki nem tud felismerni egy embert két képen, kell némi vizuális intelligencia is hozzá. én azt is elhiszem, hogy a neten szerepelhettetek már a lányok, bárki visszaélhet a képekkel sajnos. de tök egyszerű. aki kételkedik, írjon privit nekik, kérjen elérhetőséget és kérjen igazolást. könnyen megoldható. egy friss, feliratos kép, skype vagy msn kamera, telefon, személyes találkozó stb. szóval sok lehetőség van lezárni a vitát megnyugtatóan, nem egymással veszekedni.

én amúgy ezzel úgy vagyok, hogy ez nem egy társkereső oldal. ide nem ismerkedni jár az ember, még nem is beszélgetni. sokan trollkodni, szórakozni, a másikat csesztetni járnak. sokan itt élik ki magukat és buta beírásokkal emelik az oldal színvonalát. de a legtöbben komolyan kérdeznek és várnak válaszokat is. az is igaz, hogy nem itt kell popsit mutogatni, de ha ők ezt akarták, miért ne? van elég hely a szerveren nekik is. elfér a sok buta kérdés mellett.

én biztos nem tölteném ide a képem. arra vannak a közösségi oldalak. de ez az én véleményem. kitennék egy jó kis b közepes képet, ahogy a lila majmommal szurkolok, micsoda beszólásokat kapnék :) különben is nem szeretném ha a fenekem vagy a melleim itt véleményezgetnék. :)

szerintem zárjátok le a fenébe mert a vége csak vitatkozás.

2012. nov. 26. 16:47
 47/47 anonim ***** válasza:
Legyen már önkritikátok, baszod! Egyik ocsmányabb mint a másik. Huszonéves igénytelen p.csák vagytok.....
2012. dec. 15. 16:12
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!