Timinővér kérdése:
Szerintetek melyik popsi formásabb, szebb?
Figyelt kérdés
Marcsi (24) : [link]
Andi (34) : [link]
Adri (20) : [link]
Kati (27) : [link]
Szerénységem (26) : Elfogultság miatt, két kép :)
2012. nov. 25. 08:26
11/47 A kérdező kommentje:
Ezek szerint Andi a legjobb, utána Adri és Marcsi vagy fordítva, utánuk jövök én és a Kati, aki nem kapott eddig biztatást. :)
2012. nov. 25. 09:43
12/47 anonim válasza:
az első 2 szép, sportosak
a többi taszító
13/47 anonim válasza:
fogyókúra, sport úgylátom nem ismerősek nektek ezek a szavak, hogy bemeritek rakni a löttyedt seggeteket 2 sportóló mellé
15/47 A kérdező kommentje:
Minden vélemény számít, de lehet a "sportolókról" is előnytelen képet feltenni és rólunk is előnyösebbet. Most ezek voltak. Amúgy én is sportolok de nem vitatkozom, neked ez a véleményed, legyen így :) te biztos 100, sőt szerintem te 120%-ban tökéletes testalkattal bírsz :)
2012. nov. 25. 10:18
17/47 anonim válasza:
Andié a legjobb, utána holtversenyben Adri és Marcsi.
19/47 A kérdező kommentje:
2012. nov. 25. 11:09
20/47 anonim válasza:
szerintem ezzel sincs semmi baj.. :) nyami... :)))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!