Timinővér kérdése:
Szerintetek melyik popsi formásabb, szebb?
Figyelt kérdés
Marcsi (24) : [link]
Andi (34) : [link]
Adri (20) : [link]
Kati (27) : [link]
Szerénységem (26) : Elfogultság miatt, két kép :)
2012. nov. 25. 08:26
21/47 anonim válasza:
úgy van, járasd csak le magad, a te dolgod
tévedtem, nem kell fogyóznod
ha lehet készíteni előnyösebb képet, akkor miért nem azt raktad föl?
énnekem nincs tökéletes alakom, de attól még észrevehetem, hogy neked se
22/47 A kérdező kommentje:
Én legalább vállalom magam. Ha lejáratom magam az az én dolgom. :) Arctalanság mögül könnyű kritizálni. Biztos van előnyösebb és nem előnyösebb képem is. Senki sem lehet tökéletes :) Akinek nem tetszik, nem kell nézegetnie, visszajönni többször is kommentálni. :) Vagy ha kényszeredettséget érzel, hogy kimondottan negatív dolgokat írj, találtál egy piszkálható alanyt, akkor ezért felesleges. Találsz itt előnyösebb képeket is :)
2012. nov. 25. 12:42
23/47 anonim válasza:
Hát pedig neki állhatnál diétázni, mert borzalmas a zsír izom arányod...
24/47 A kérdező kommentje:
Közöd? :) Én így érzem jól magam és így fogadott el a környezetem is. :) Megköszöntem a véleményed, elolvastam, tudomásul vettem, hogy szerinted én egy löttyedt seggű elhízott ronda nő vagyok. ok. :) ennyi :) meg van értve. ha ezerszer leírod akkor is így lesz :) úgyhogy ha jobb dolgod nincs csak itt fikázni feleslegesen, akkor kellemes időtöltést, ha pedig úgy döntesz odébb állsz, mivel ezen az oldalon tuti hogy sokkal előnyösebb képeket is találsz, akkor pedig további szép napot. :) részemről ezt le is zártam. :)
2012. nov. 25. 12:53
25/47 anonim válasza:
1 választ írtam... DE hajrá igénytelenné...
26/47 A kérdező kommentje:
Látom rögeszméddé vált ez a poszt :) De sebaj, hosszú a nap, majd megunod és továbblépsz. :) Ha esetleg hetek múlva is visszajársz, tudok szakembert ajánlani. :)
2012. nov. 25. 13:27
27/47 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs baj veled, a kretén 56%-os macsóval meg ne törődj. Biztos konditeremben élő kigyúrt agyú egóbajnok. Az ilyenek dobják fel a tappancsot fiatalon szívleállás miatt a sok marhaságtól amit beszednek. Duma az nagy, mögötte meg nincs semmi. Hajrá Timi, te vagy a legjobb.
28/47 anonim válasza:
Timi jelölj vissza légyszi fészen, szeretnék veled beszélgetni! :)
29/47 A kérdező kommentje:
Ok.
2012. nov. 25. 14:03
30/47 anonim válasza:
De hallod old fel a tiltást mert így nem tudok írni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!