LOL... Azért elég gáz, hogy egy 34 éves nő segge messze lekörözi a huszonéves seggeket! Sem alak, sem fenék szempontjából nem értek Andi nyomába.
2012. nov. 25. 14:32
32/47 andimama válasza:
Aki nem ismer minket, az nagyon rosszul fogja fel, de Timi sem a legjobb képeket választotta. Én a Marcsit és az Adrit látom tökéletesebbnek, utánuk a Timi és a Kati. Én csupán a futottak még kategória vagyok, egyáltalán nem vagyok szép. Melleim sincsenek szinte. Fenekem is kicsi, hiába eszem, nagyon sovány vagyok. 182 centis magassághoz kellene kb. 65-70 kiló (kalkulátorok szerint 73) én pedig 55-59 között mozgok
2012. nov. 25. 14:49
33/47 anonim válasza:
Andimama,Timinővér?
közös fenék kép kitevés? Mi folyik itt?:D
Mikor jön Marcsinénje és Adrihugi?
2012. nov. 25. 18:07
34/47 A kérdező kommentje:
Marcsi már nem jár fel, Adri meg nincs fent :) Andi is ritkán, még én tartom a frontot. Amúgy ha nem tetszik, nem kell nézni, nem kötelező írni :)
2012. nov. 25. 18:18
35/47 anonim válasza:
Én Katiról néznék még képeket...
2012. nov. 25. 19:21
36/47 anonim válasza:
Andi34 formás bige:)
2012. nov. 25. 20:12
37/47 anonim válasza:
igen osztom az előzőeket a 34 éves csaj elég keményen lekőrözi a húsz huszonéves csajokat.minden elismerést neki de a másik 4 csaj a közelébe se jöhet 1 napon nem lehet emlegetni őket. Ezzel nem bántani akartam a többit.
2012. nov. 25. 20:15
38/47 anonim válasza:
Azért én kicsit érdekesnek találtam, hogy andimama még meg is védi a kérdezőt, annak ellenére, hogy kirakott egy nem kicsit erotikus képet róla a világhálóra.
A képet egyébként timinővérkénk innen lopta : [link]
Egy 2006os kép huh?! De, hogy még személyiséget is alkot mellé... Nem semmi...
Az, hogy megvédem a barátnőmet az ránk tartozik. Az, hogy milyen képet raktam, vagy rakott ki rólam bárki, az is az én dolgom. :) Hogy itt van egy mániás aki reggel óta idejár kekeckedni a Timivel és nem bír magával, az megint megér egy misét, illetve Őt minősíti. És igen. 2006-os, de írtam, hogy nem a legjobb képeket tette ki a Timi. Igaz akkor 26 voltam, de mondtam ha ismernétek minket, más lenne a sorrend.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!