Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek olyan eszméletle...

Hogyan legyek olyan eszméletlenül hihetetlenül gyönyörű, hogy bepisiljen a gyönyörtől?

Figyelt kérdés
Tudom hogy hülye kérdés, meg minden, meg tudom, hogy egy nő akkor szép, ha elégedett magával és boldog meg miegyéb, de az a helyzet, hogy kezd rohadtul elegem lenni abból, hogy a csávók folyton csak kihasználnak, most is épp van egy fiú, akit én nagyon megszerettem, de úgy tűnik, rosszul tettem... szóval hétfőn szeretnék annyira gyönyörűen menni egyetemre, hogy leessen az álla, és látványosan rá se nézni... a baj az, hogy ugye iskolakompatibilis ruha kell:) amúgy ez meg kissé egoistán fog hangzani, de hála égnek szép vagyok, és mindig csinosan járok iskolába, tehát valahogy ezt még fel kell turbóznom... Tudjátok, olyasmire gondolok, mint amikor a Greaseben az a csaj, aki alapban is szép, hirtelen átvált rosszlányosra, a pasi meg ott rohan utána:):) na valami ilyesmi kéne nekem is:):) van valami ötletetek? és mégegyszer bocsi, mert tudom, hogy hülye kérdés:):):) 22L
2012. nov. 24. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el neki ezt a kérdést és a röhögéstől fog bepisilni.
2012. nov. 24. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:
:)
2012. nov. 24. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
-.-
2012. nov. 24. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
valami szép ruha (pl egy fekete cicanaci, és egy hosszú póló vagy egy szexi egyberuha, bőrdzseki, magassarkú), göndörítsd/hullámosítsd be a hajad és füstös szemek. mondjuk nem mindegy, hogy milyen a fiú ízlése lányok terén..:D
2012. nov. 28. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!