Szerintetek is gyönyörű Doutzen Kroes?
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintem meseszép, nagyon jó alakja és stílusa van, szimpatikus, olyan bájos és biztos jó anya is:)
Ti mit gondoltok? Ha nem szép szerintetek, akkor miért?
Ha bele vagy bolondulva, akkor mondhatunk akármit, téged nem fog érdekelni az ellenvéleményünk. Ismerem ezt az érzést, ez olyasmi mint a szerelem. De esetedben ez elég fura, hisz nem csak hogy nem ismered ezt a nőt teljesen, de még csak nem is találkoztál vele. Amennyi infot tudsz róla azt valszeg interneten, újságban olvastad. Ezeket az infókat kombináltad egy helyes fényképével és a képzeleteddel (elképzelted milyen aranyos lehet, hogy reagálna néhány helyzetre, esetleg néhány párbeszédet is elképzeltél vele). Ebből született meg az a nő a fejedben akibe szerelmes lettél.
A valóságban meg tuti sokmindennek az ellenkezője igaz mint amit elképzeltél róla.
Úgy, hogy objektíven megnéztem a képeket róla, az a véleményem, hogy egy totál átlag nő, de a benyomása unszimpatikus. Ráadásul képes egy niggerrel járni pfujj..
hát ha lány vagy akkor meg langyos felé húzol ;)
és mivel eléggé támadó állást vettél fel, valószínűleg sok igazság volt abban ami írtam. ez pszichológia ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!