Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyire fontos számotok...

Fiúk! Mennyire fontos számotokra az egyenes fogsor egy nőn?

Figyelt kérdés
Ha szép és ápolt, de még sem egyenes egy nő fogsora, mennyire problémáztok rajta?
2009. aug. 15. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nemgáz ha alapból szép a csaj
2009. aug. 15. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
nemparaa. betudható 1 szexepilnek is. nah de azért az nem jó, ha olyan szopós szája van a 2 metszőfog ferdeségétől h állandóan cuppog
2009. aug. 15. 23:08
 3/5 anonim válasza:
63%

Lányoknál fontos szokott lenni,legalábbis nekem.Ha az elváltozás nem nagy,akkor nem probléma,főleg ha ápolt.

Ha fiatal vagy ajánlom a fogszabályzót,az idősebb korodra tökéletesen korrigálja.Ja,és fogszabis csajok is szépek.(De ez függ alaktól is:))

2009. aug. 15. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

hát az én fogaim egyenesek ugyan, csak az aljuk nem egyenes :D felső fogsoromon kb mindegyik fog inkább hegyes (nanemám olyan farkasosan:D hanem csak egyenes az allja) és van egy vámpírfogam is.

felső első 2 fogam pedig törött..:D

alsó első négy fogam szép egyenes, a mellettük levő 2 hegyes, a többi nemláccik...:D

de sosem volt problémám ezmiatt a pasiknál, sok pasinak bejövök, bár nem a fogaim miatt:D de hártányomra sosem vált.

2009. aug. 16. 01:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is görbék egy nagyon kicsit a fogaim, egy van ami egy kicsit jobban kiáll..Rászántam magam, h fogszabályzóm legyen, mire az orvos azt mondta, hogy 8 (!!!!!) fogamat kellene kihuzni.Mire én azt mondtam:NEM.
2009. aug. 16. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!