Fiúk! Mennyire fontos számotokra az egyenes fogsor egy nőn?
Figyelt kérdés
Ha szép és ápolt, de még sem egyenes egy nő fogsora, mennyire problémáztok rajta?2009. aug. 15. 22:56
1/5 anonim válasza:
szerintem nemgáz ha alapból szép a csaj
2/5 anonim válasza:
nemparaa. betudható 1 szexepilnek is. nah de azért az nem jó, ha olyan szopós szája van a 2 metszőfog ferdeségétől h állandóan cuppog
3/5 anonim válasza:
Lányoknál fontos szokott lenni,legalábbis nekem.Ha az elváltozás nem nagy,akkor nem probléma,főleg ha ápolt.
Ha fiatal vagy ajánlom a fogszabályzót,az idősebb korodra tökéletesen korrigálja.Ja,és fogszabis csajok is szépek.(De ez függ alaktól is:))
4/5 anonim válasza:
hát az én fogaim egyenesek ugyan, csak az aljuk nem egyenes :D felső fogsoromon kb mindegyik fog inkább hegyes (nanemám olyan farkasosan:D hanem csak egyenes az allja) és van egy vámpírfogam is.
felső első 2 fogam pedig törött..:D
alsó első négy fogam szép egyenes, a mellettük levő 2 hegyes, a többi nemláccik...:D
de sosem volt problémám ezmiatt a pasiknál, sok pasinak bejövök, bár nem a fogaim miatt:D de hártányomra sosem vált.
5/5 anonim válasza:
Nekem is görbék egy nagyon kicsit a fogaim, egy van ami egy kicsit jobban kiáll..Rászántam magam, h fogszabályzóm legyen, mire az orvos azt mondta, hogy 8 (!!!!!) fogamat kellene kihuzni.Mire én azt mondtam:NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!